ΕΕΑ: Σε 70 σελίδες σκεπτικό "αναλύεται και η σύνδεση Καλπαζίδη – Σαββίδη και ΠΑΟΚ – Ξάνθης"

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν για το σκεπτικό που είναι 70 σελίδες "αναδεικνύεται και αποδεικνύεται η σύνδεση Καλπαζίδη – Σαββίδη και ο έλεγχος που έχει ο ΠΑΟΚ και ο ίδιος ο Σαββίδης στην Ξάνθη. Ο Καλπαζίδης έχει Vialand που ελέγχει την Ξάνθη και από εκεί ξεκίνησε η άντληση των στοιχείων".

Στο σκεπτικό υπάρχει παράθεση τραπεζικών, οικονομικών και άλλων στοιχείων και πολλές νομικές αναλύσεις. Πέραν του γνωστού θέματος με το μετοχολόγιο της Ξάνθης η ΕΕΑ εξέταζε δύο πράγματα. Εάν ο Καλπαζίδης μέσω Vialand ελέγχει την Ξάνθη και εάν υπάρχει σύνδεση Καλπαζίδη – Σαββίδη. Η ΕΕΑ καταλήγει πως ισχύουν και τα δύο.

Με βάση πηγές κοντά στην ΕΕΑ πρόκειται για μία πολύ δομημένη απόφαση και ένα σκεπτικό βασισμένο σε πραγματικά και ουσιαστικά στοιχεία. Παράλληλα από τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καταγγέλεται, βάσει και όσων έχουν προκύψει από την διαρροή της πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για “παραμύθια” και “γονατογράφημα της κακιάς ώρας”, πως έχουν στοχοποιηθεί έως εκεί που δεν πάει και υπάρχει προσπάθεια και ηθικής εξόντωσής τους αυτό το διάστημα. Επιπλέον πως είναι μία απόφαση που μπορεί πραγματικά να αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα