"Εγγραφές και ανανεώσεις πριν από τους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ερασιτέχνης θα έχει παρουσία στους αγώνες των δύο μεγάλων τμημάτων του ΑΡΗ μέσα στο Σαββατοκύριακο, για νέες εγγραφές και ανανεώσεις μέλων.

Η σχετική ενημέρωση του ΑΣ αναφέρει: “Οι εγγραφές μελών στον Α.Σ. ΑΡΗΣ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και οι δύο μεγάλοι αγώνες του Σαββατοκύριακου, σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, θα δώσουν την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους φιλάθλους μας να γίνουν μέλη στη “μάνα” του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, πριν από τον σημερινό (15/02, 17:00) αγώνα της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ με τον Παναθηναϊκό, ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Ερασιτέχνη, Χρήστος Βλάχος, θα βρίσκεται στο χώρο του κυλικείου του “Nick Galis Hall”, προκειμένου να εγγραφούν στον Α.Σ. ή να ανανεώσουν τις συνδρομές τους όσοι φίλοι του ΑΡΗ το επιθυμούν.

Την Κυριακή (16/02), ημέρα του αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου με την ΑΕΚ (19:30), ο εκπρόσωπος του Α.Σ. θα βρίσκεται από τις 12:00 στα γραφεία του Ερασιτέχνη στην οδό Παπαναστασίου (πρώην Κ.Μ.Α.), όπου οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα μπορούν επίσης να κάνουν την εγγραφή τους ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους”.

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS.GR στο YouTube.

X