Πρόκειται για Έλληνα

Στην Πάτρα το ένατο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα

Πρόκειται για Έλληνα, ταξιδιώτη από το Ισραήλ και την Αίγυπτο

Στην Πάτρα καταγράφηκε το ένατο κρούσμα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται για Έλληνα, ταξιδιώτη από το Ισραήλ και την Αίγυπτο, ο οποίος νοσηλεύεται σε απομόνωση, σε νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας. Αυτή την ώρα, πραγματοποιείται εκτεταμένη ιχνηλάτηση των επαφών του ασθενούς. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα είχε ανακοινωθεί και το όγδοο κρούσμα. Επρόκειτο για άνδρα μέσης ηλικίας, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και σχετίζεται με το πέμπτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, δηλαδή τη φίλη της 38χρονης γυναίκας στην οποία διαγνώστηκε για πρώτη φορά ο κορωναϊός στην Ελλάδα.

Η κλινική εικόνα του άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωναϊό στη Θεσσαλονίκη, δεν διαφέρει από την κλινική εικόνα των άλλων κρουσμάτων που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα.

Συνελικά στη Θεσσαλονίκη τα κρούσματα κορωνοϊού ανέρχονται σε τέσσερα: Η 38ρονη που πρώτη διεγνώσθη στη χώρα με κορωνοϊό δύο ημέρες αφότου επέστρεψε από ταξίδι στο Μιλάνο, το παιδί της, μια φίλη της και ο άνδρας που διεγνώσθη σήμερα.

Πηγή: cnn.gr

Αναβλήθηκε και το Νάπολι – Ίντερ για τα ημιτελικά του Coppa Italia
Προηγούμενο άρθρο Αναβλήθηκε και το Νάπολι – Ίντερ για τα ημιτελικά του Coppa Italia
Επόμενο άρθρο Η αφίσα του ΕΣΑΚΕ για το ΑΡΗΣ – Ήφαιστος
Η αφίσα του ΕΣΑΚΕ για το ΑΡΗΣ – Ήφαιστος

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News