Σε τηλεδιάσκεψη με τους γιατρούς της Σούπερ Λιγκ ο Αυγενάκης

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Στην τηλεδιάσκεψη θα είναι ακόμη ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς, η υγειονομικής επιτροπή της ΓΓΑ και εκπρόσωποι της Ειδικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας

Οι προπονήσεις των ομάδων της Σούπερ Λιγκ ξεκίνησαν την Τρίτη 5/5 με αυστηρούς όρους και με γκρουπ 6-8 ατόμων, στο πλαίσιο της επιστροφής της κανονικότητας στο ποδόσφαιρο, κάτω από ένα συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό μέσω twitter,  θα συμμετάσχει την Τετάρτη 6/5 στις 11.30 σε τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ Μηνά Λυσάνδρου και τους γιατρούς των 14 ομάδων της μεγάλης κατηγορίας, ώστε να συζητηθεί η εφαρμογή του πρωτοκόλλου. Στην τηλεδιάσκεψη θα είναι ακόμη ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς,  η υγειονομικής επιτροπή της ΓΓΑ και εκπρόσωποι της Ειδικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας.

 
 

Στις 14.00 ο Λευτέρης Αυγενάκης θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη με Περιφερειάρχες και Δημάρχους όλης της χώρας «για την ασφαλή και σταδιακή επανεκκίνηση του αθλητισμού στις εγκαταστάσεις τους».

Προτεινόμενα Άρθρα