Δεκάδες εγγραφές και στο Βόλο

από Αντώνης Γκάτζιος

Οι εγγραφές νέων μελών και οι ανανεώσεις συνδρομών συνεχίζονται χωρίς διακοπή στον Α.Σ. ΑΡΗΣ και ήταν η σειρά του Βόλου να καλωσορίσει κι άλλους φίλους του συλλόγου στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ.

Αναλυτικά ο Ερασιτέχνης αναφέρει:

“Έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι η αγάπη για τον ΑΡΗ δεν περιορίζεται στα σύνορα της Θεσσαλονίκης. Την περασμένη Κυριακή (20/09), στον Βόλο, αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά.

Στη θεσσαλική πόλη βρέθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, με την ευκαιρία τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου με την τοπική ομάδα. Εκεί, προχώρησε σε δεκάδες εγγραφές νέων μελών και ανανεώσεις συνδρομών στη «μάνα» του συλλόγου, η οποία αυξάνει καθημερινά τη δυναμική της, μέσω της συνεχούς εισροής μελών στη μεγάλη οικογένειά της.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τους φίλους του συλλόγου στον Βόλο για την ανταπόκρισή τους. Το ταξίδι δε σταματά εδώ. Με την ευκαιρία του αγώνα Κυπέλλου της ομάδας Μπάσκετ Ανδρών του συλλόγου με τον Ιωνικό, ο Χρήστος Βλάχος θα βρεθεί την Παρασκευή (25/09) και το Σάββατο (26/09) στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει νέες εγγραφές και ανανεώσεις στο Ερασιτέχνη”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X