Παπαδόπουλος: "Καλύτερος ο ΑΡΗΣ ως το 70′, άξιζε να προηγείται"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σημείωσε την κυριαρχία του ΑΡΗ στα πρώτα 70 λεπτά

“Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Είναι δύο ομάδες που προσπαθούν να παράξουν ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι μέχρι το 65-70′ ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος και άξιζε να προηγείται. Από εκεί και πέρα πήραμε εμείς τον έλεγχο. Κρίμα που έπρεπε να φάμε γκολ για να ξυπνήσουμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με κάτι από εδώ.”

Για το αν τα πολλά λάθη και τη κακή παρουσία του Αστέρα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, είναι τα σημεία-κλειδιά της ήττας της ομάδας του:

“Βεβαίως. Όταν χάνεςι τόσες μπάλες στον χώρο του κέντρου και μπροστά από την περιοχή σου, αυτό δίνει αυτοπεποίθεση στον αντίπαλο και κόβει από εσένα. Λειτουργεί θετικά για τον αντίπαλο και πολύ αρνητικά για εμάς.”

Για την καλή παρουσία του ίδιου στο πρωτάθλημα:

“Με ευχαριστεί το γεγονός ότι βοηθαώ την ομάδα μου αλλά προτιμώ να είμαι εγώ χάλια και να κερδίζει η ομάδα μου.”

Για το τι είπε στον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, τον σκόρερ του αυτογκόλ:

“Ποδόσφαιρο παίζουμε, θα γίνουν λάθη. Και εγώ κάνω λάθη, και ο Τριαντάφυλλος κάνει λάθη. Ουσιαστικά δεν είναι λάθος. Για εκατοστά βρίσκει σε λάθος σημείο του ποδιού και πάει μέσα. Δεν το θεωρώ λάθος. Πήγε να κόψει τη μπάλα. Αν δεν την έκοβε, ίσως να έμπαινε γκολ”.

Για το τι κρατάει από την ομάδα του για τα επόμενα παιχνίδια:

“Θέλω να κρατήσουμε την αντίδραση μετά το γκολ που δεχθήκαμε γιατί ο ΑΡΗΣ είναι μια καλή ομάδα με ποιότητα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα τελευταία 20-25 λεπτά βγάλαμε αντίδραση. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε και να πετάξουμε τα πρώτα 65-70 λεπτά.”

Για το πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα τους με τον κορωνοϊό:

“Εμάς δεν θεωρώ ότι μας δυσκολεύει τόσο. Μας δυσκολεύει σε ένα λογικό πλαίσιο. Υπάρχουν άνθρωποι έξω στην κοινωνία που δυσκολεύονται πολύ περισσότερο. Αν δούμε και τους συναδέλφους μας στις χαμηλότερες κατηγορίες που δεν έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα και υπάρχει αβεβαιότητα, βλέπουμε ότι αυτοί έχουν την δυσκολία. Εμείς δυσκολευόμαστε σε έναν μικρό βαθμό αλλά τα καταφέρνουμε.”

Για τον αν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του Αστέρα στο πρωτάθλημα:

“Μπορώ να το δω και μισογεμάτο, αλλά και μισοάδειο το ποτήρι. Δηλαδή όντως είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις αλλά με βάση την εικόνα των παιχνιδιών μας θα μπορούσαμε να έχουμε 3-4 βαθμούς ακόμα.”

Προτεινόμενα Άρθρα