Παίρνει τα μέτρα της η Πολιτεία εν όψει της 17ης Νοεμβρίου εν μέσω πανδημίας

Πολυτεχνείο: Απαγόρευση όλων των δημόσιων συναθροίσεων έως τις 18 Νοεμβρίου!

Παίρνει τα μέτρα της η Πολιτεία εν όψει της 17ης Νοεμβρίου εν μέσω πανδημίας

Στην απαγόρευση, σε ολόκληρη τη χώρα, όλων των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων, στις οποίες συμμετέχουν τέσσερα ή περισσότερα άτομα, προχωρά η Ελληνική Αστυνομία, με φόντο την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου!

Η πορεία, θυμίζουμε, φέτος και όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις, έχουν απαγορευτεί λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα, που έφερε και το δεύτερο lockdown.

Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., το μέτρο τίθεται σε ισχύ από τις 06:00 της 15ης Νοεμβρίου έως και 21:00 της 18ης Νοεμβρίου 2020.

Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

Διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ στα νομικά πρόσωπα και (3.000) ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις Διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

Το πρώτο… ταμείο του Μάντζιου: "Περίμενα και ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω"
Προηγούμενο άρθρο Το πρώτο… ταμείο του Μάντζιου: "Περίμενα και ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω"
Επόμενο άρθρο Μετακομίζει στη Χιλή ο Τόνσο
Μετακομίζει στη Χιλή ο Τόνσο

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News