Euro: Διάψευση για μεταφορά του τουρνουά στην Αγγλία

από Αντώνης Γκάτζιος

Τα σενάρια περί σκέψεων της UEFA να μεταφέρει εξ ολοκλήρου το Euro του καλοκαιριού στην Αγγλία λόγω του πλάνου που εφαρμόζεται ήδη ώστε η χώρα μέχρι τα μέσα Μαΐου να έχει χαλαρώσει πολύ από τα μέτρα για την πανδημία, διέψευσε η Κυβέρνηση.

Από την Ντάουνινγκ Στριτ, η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον θέλησε να σχολιάσει όσα ακούστηκαν και κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού. 

Κατά διαστήματα είχαν υπάρξει φήμες για δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την διεξαγωγή του τουρνουά στις 12 μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και το ενδεχόμενο να γίνει μονάχα σε μια χώρα το τουρνουά. 

Τώρα, με τον Μπόρις Τζόνσον να έχει ανακοινώσει πλάνο κατά το οποίο από τα μέσα Μαΐου ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα και από τα μέσα Ιούνη θα υπάρξει άρση του lockdown, η UEFA φερόταν να έχει σκεφτεί το σενάριο μεταφοράς ολόκληρου του Euro στην Αγγλία. 
 
“Είναι απλά φήμες… Το θέμα του τουρνουά είναι καθαρά στη δικαιοδοσία της UEFA και όπως ανέφεραν και την Πέμπτη, συνεχίζουν να παραμένουν πιστοί στο format που έχουν ετοιμάσει. Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στην φιλοξενία των συγκεκριμένων αναμετρήσεων που έχουμε λάβει με εφτά ματς στο “Γουέμπλεϊ” και ορισμένα στην Γλασκώβη” απάντησε εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης. 

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X