Με τέσσερα ματς ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Basket League

Η μάχη του Παλέ και άλλοι τρεις αγώνες

Με τέσσερα ματς ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Basket League

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή (6/3) μέρα για τη 16η αγωνιστική της Basket League.

Τα φώτα πέφτουν στον “ζωής ή θανάτου” αγώνα του ΑΡΗ με τη Λάρισα στο “Nick Galis Hall”, όπου η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη θα προσπαθήσει να κάνει καθοριστικό βήμα για να αποφύγει τις περιπέτειες (17:00).

Στις 15:45 το Περιστέρι υποδέχεται τον πληγωμένο Ηρακλή, ο οποίος κινδυνεύει με αφαίρεση δύο βαθμών, για τη χρησιμοποίηση του Τζος Χάγκινς στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Στις 17:00, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Προμηθέα Πάτρας, σε μία άτυπη “επανάληψη” του ημιτελικού Κυπέλλου, πριν από περίπου ένα μήνα.

Την ίδια ώρα (17:00) θα διεξαχθεί το πιο προβλέψιμο, ίσως, ματς της ημέρας, με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο “Νίκος Γκάλης το Μεσολόγγι, το οποίο βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Περιστέρι – Ηρακλής (15:45)

ΑΡΗΣ – Λάρισα (17:00)

ΠΑΟΚ- Προμηθέας (17:00)

ΑΕΚ – Μεσολόγγι (17:00)

Αυλαία με τρεις αναμετρήσεις
Προηγούμενο άρθρο Αυλαία με τρεις αναμετρήσεις
Επόμενο άρθρο Η μάχη του Παλέ και άλλοι τρεις αγώνες
Η μάχη του Παλέ και άλλοι τρεις αγώνες

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News