Σιαμπάνης: "Χαρούμενος που είμαι σε μία μεγάλη ομάδα με στόχους" (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και στις εντυπώσεις του από την πρώτη του χρονιά στον ΑΡΗ αναφέρθηκε ο Μάριος Σιαμπάνης.

Ο νεαρός κίπερ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού ματς, μίλησε στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά: 

Για το κατά πόσο ωφέλησε η διακοπή: “Μας βοήθησε πολύ να δουλέψουμε παραπάνω, να αναλύσουμε τις αδυναμίες μας, τα λάθη που κάναμε στο παρελθόν. Είχαμε μέρες μπροστά μας και δουλέψαμε με τις οδηγίες του προπονητή μας και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι της Κυριακής”.
 
Για το κατά πόσο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές είχαν ανάγκη αυτές τις ημέρες της ξεκούρασης: “Σίγουρα. Για κάθε ομάδα όχι μόνο για εμάς. Είχαμε σερί παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Ανακτήσαμε δυνάμεις και μας βοήθησε πολύ”.

Για τις εντυπώσεις του από την πρώτη του σεζόν στον Άρη: “Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, με στόχους. Θέλουμε να καταφέρουμε πράγματα για τον σύλλογο. Είμαι καλά, πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος”.

Για το γεγονός πως φέτος έχουν μοιραστεί και οι τρεις τερματοφύλακες τα παιχνίδια της χρονιάς: “Αυτό είναι καθαρά επιλογή προπονητή, αυτός βλέπει ποιος είναι ο πιο έτοιμος. Εμείς ακούμε τις συμβουλές του και όταν μας ζητηθεί μπαίνουμε να παίξουμε. Είμαστε ένα σύνολο και ο καθένας με τον δικό του τρόπο βοηθάει την ομάδα”.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας προέρχεται από ένα καλό παιχνίδι και αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να ακούσουμε τον προπονητή μας, να βγάλουμε πράγματα που δουλέψαμε στην διακοπή και να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι”.
 
Για το αν υπάρχουν περιθώρια εκπλήξεων μεταξύ των δύο ομάδων: “Δεν μπορείς να μπεις στη διαδικασία του πως σκέφτεται ο αντίπαλος, το θέμα είναι να είμαστε εμείς σοβαροί, πειθαρχημένοι και να ακούσουμε όσα μας πει ο προπονητής μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας”.

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή στις 20:30, ζωντανά στο YouTube του AllAboutARIS!

Χ
X