Μια λαμπάδα για τον Δημήτρη

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοίνωσε ότι από σήμερα (5/4) διαθέτει πασχαλινές λαμπάδες σε κιτρινόμαυρο φόντο προς ενίσχυση του Δημήτρη Πιπερίδη, ο οποίος είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν από τέσσερα χρόνια.

Μάλιστα, τις λαμπάδες έφτιαξε η μητέρα του οπαδού του ΑΡΗ, Ελένη. Ο Ερασιτέχνης αναφέρει:

“Εδώ και ακριβώς τέσσερα χρόνια ο Δημήτρης Πιπερίδης, δίνει τη δική του μάχη. Και σ’ αυτήν τη μάχη, όλη η οικογένεια του ΑΡΗ είναι στο πλευρό του.

Τον Απρίλιο του 2017 ο Δημήτρης είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Έκτοτε, μάχεται καθημερινά για να επιστρέψει γερός και δυνατός στην καθημερινότητά του. Η συμπαράσταση της οποίας τυγχάνει από το οπαδικό κίνημα του ΑΡΗ και τους φορείς του συλλόγου συνεχίζεται.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα Δευτέρα 5/4 πωλούνται πασχαλινές λαμπάδες σε κιτρινόμαυρο φόντο, προς αρωγή του Δημήτρη. Δημιουργός τους, ο άνθρωπος που δεν έλειψε ούτε στιγμή από το πλευρό του σ’ αυτόν το δύσκολο αγώνα: Η μητέρα του, Ελένη Γεωργαλή.

Από σήμερα, οι φίλοι του ΑΡΗ θα μπορούν να προμηθεύονται, αντί 8 ευρώ έκαστης, τις πασχαλινές λαμπάδες από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00 – 15:00, από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην οδό Παπαναστασίου. Εκεί όπου μπορούν παράλληλα να κάνουν την εγγραφή τους ή να ανανεώσουν τη συνδρομή τους στον Α.Σ.

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για έναν άνθρωπο της οικογένειάς μας, ένα μαχητή της ζωής, ώστε να τον ξαναδούμε σύντομα στο φυσικό χώρο του: Στα γήπεδα του ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS.GR στο YouTube.

X