Προσπαθεί να ανεβάσει τους «δύο»

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ Ξέρει πως η ομάδα έχει ανάγκη όλους τους παίκτες της και κανείς δεν μπορεί να μείνει στο… περιθώριο.

Σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους νεοφερμένους Έλσνερ και Ίμπε ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Τους έβαλε να παίξουν σε ένα, δύο παιχνίδι και ουσιαστικά στη συνέχεια τους… τιμώρησε επειδή δεν είχαν καλή απόδοση. Δεν προσπάθησε δηλαδή να τους βοηθήσει ψυχολογικά και να τους βρει το… κουμπί τους.

Αυτό που δεν έκανε ο Σερραίος τεχνικός προσπαθεί να το κάνει ο Ζόραν Μιλνκοβιτς. Ο νυν τεχνικός του ΑΡΗ δίνει την ευκαιρία σε Έλσνερ και Ίμπε να βρουν τα… πατήματά τους ώστε να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα. Ο Σλοβένος έπαιξε με Λεβαδειακό και είχε σχετικά καλή παρουσία. Την Δευτέρα θα πάρει ακόμη μία ευκαιρία.

Ο Νιγηριανός μπαίνει κι εκείνος σιγά σιγά σε ρυθμούς ομάδας παρόλο που είχε παροπλιστεί μετά την κακή εμφάνιση του στο ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας με τον Απόλλωνα. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μίλησε μαζί του, προσπάθησε να του ανυψώσει το ηθικό και τους ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα.

Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει βασικός την Δευτέρα αλλά ακόμη και αν δεν συμβεί αυτό αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό.

Προτεινόμενα Άρθρα