Οπου ΑΕΚ και επεισόδια

από AllAboutARIS

Την ώρα που η ΑΕΚ απολαμβάνει μοναδικών οικονομικών προνομίων από τη nova και τον ΟΠΑΠ, οι οαπδοί της σε κάθε ευκαιρία συγκρούονται με την Αστυνομία.

Την προηγούμενη φορά ήταν η Νεάπολη, τώρα ήταν η Φυλή που έζησε στιγμές… μάχης ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και τις Αστυνομικές δυνάμεις. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του sentragoal.gr:

“Οι οπαδοί της ΑΕΚ «πλημμύρισαν» το γήπεδο της Φυλής, για τον αγώνα με τον Μανδραϊκό, με 500 περίπου Ενωσίτες να μένουν εκτός αυτού και να δημιουργούνται επεισόδια με την αστυνομία.

Περίπου 500 φίλοι της ΑΕΚ, οι περισσότεροι των οποίων είχαν εισιτήριο, δεν μπόρεσαν να εισέρθουν σε αυτό, έχει προκαλέσει ένταση και επεισόδια έξω από αυτό. Το μικρό γήπεδο της Φυλής αποδεικνύεται πολύ μικρό για τις απαιτήσεις του αγώνα, αλλά και για το πλήθος των 5.000 περίπου οπαδών της ΑΕΚ, που πήγαν για να ενισχύσουν την ομάδα.

Οι φίλοι της ΑΕΚ από πολύ νωρίς είχαν κατακλύσει τη μοναδική θύρα του γηπέδου , με αποτέλεσμα πολλοί φίλοι της δεν μπόρεσαν να εισέλθουν σε αυτό με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια.

πεισόδια, μικρής έκτασης υπήρξαν και εντός του γηπέδου ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ λίγο μετά την έναρξη του αγώνα κόσμος που ήταν εκτός του γηπέδου άρχισε να μπαίνει σε αυτό.

Τα όσα διαδραματίστηκαν αναφορικά με την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ, δημιούργησαν έντονο εκνευρισμό και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, που ήταν από πολύ νωρίς στη Φυλή.

Προσωρινή διακοπή μετά το πρώτο γκολ

Το γήπεδο ήταν υπερπλήρες και μετά το πρώτο γκολ από τον Σταθάκη στο 11`, ο διαιτητής της αναμέτρησης υποχρεώθηκε να διακόψει προσωρινά τον αγώνα, καθώς πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονταν στον περιβάλλον και στον στίβο, γύρω από τον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με επικεφαλής τον Βασίλη Δημητριάδη προσπάθησαν να πείσουν τους οπαδούς της ΑΕΚ να επιστρεώψουν στην κερκίδα κι ο αγώνας άρχισε ξανά μετά από λίγα λεπτά”.