«Σημαντική απόφαση, ηρεμεί η ομάδα»

από AllAboutARIS

Ο Χρήστος Γρόλλιος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στο “AllAboutARIS on AIR” και μίλησε για την θετική απόφαση για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών επικύρωσε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, εξασφαλίζοντας χθες το πιστοποιητικό συμμετοχής της σε αυτό.

Η «κιτρινόμαυρη» ομάδα σφράγισε τη συμμετοχή της στη φετινή Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Αυτός που έδωσε τη δική του… μάχη χθες ήταν ο νομικός του ΑΡΗ Χρήστος Γρόλλιος που φιλοξενήθηκε πριν από λίγο στο “AllAboutARIS on AIR”.

Για την δύσκολη χθεσινή μέρα είπε: «Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής και αυτό μας ηρεμεί όλους. Ήταν διαδικασία που διήρκησε  1 ώρα και 40 λεπτά.  Υπήρξε ανάπτυξη της επιχειρηματολογίας μας και αυτή έπεισε για την χορήγηση του πιστοποιητικού. Βέβαια τα προβλήματα τρέχουν και πρέπει άμεσα να υπάρξει η τελική εκκίνηση όσον αφορά το κάλεσμα στον κόσμο για την αγορά των διαρκείας. 

Εκτιμώ πως ήταν μια πολύ σημαντική απόφαση για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Ηρεμεί η κατάσταση προκειμένου να γίνει ακόμη καλύτερος προγραμματισμός  μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος στις  12 Οκτωβρίου.
Αν είχαμε πρόβλημα χθες θα είχαμε εξίσου πρόβλημα και στις 8 του μηνός. Σαφώς και θα είναι πιο ζεστός ο κόσμος και ενδεχομένως να πάρει πιο εύκολα το διαρκείας του. Αν δεν υπήρχε χορήγηση του πιστοποιητικού θα ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα για όλους και όχι μόνο για τον ΑΡΗ».

Για το άρθρο 99 τόνισε: «Υπάρχει συμφωνία με το ελληνικό δημόσιο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αν δεν υπαχθούμε στο άρθρο 99 δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν τα οφειλόμενα στο Δημόσιο.  Έχουμε καταθέσει το φάκελο που ξεπερνάει το 65 % των πιστωτών όσον αφορά τις συμφωνίες. Πιστεύουμε ότι μέχρι τότε θα ξεπεραστεί και το 70%. Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα πλέον το πώς θα είναι βιώσιμο το πλάνο της ΚΑΕ».

Τέλος για τον Ερασιτέχνη είπε: «Μέχρι την Παρασκευή θα κατατεθεί η αίτηση για τον Ερασιτέχνη και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X