Ο Αγκάνθο είναι εδώ

από AllAboutARIS

Την ώρα που ο ΑΡΗΣ τον χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο Νταβίντ Αγκάνθο φωνάζει παρών και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έχοντας εκτίσει την άδικη ποινή των πέντε αγωνιστικών (εφτά συνολικά) που είχε από πέρσι.

Σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν για τον ΑΡΗ, την ώρα που η ομάδα αναζητά εναγωνίως ένα νικηφορο αποτέλεσμα που θα αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, ο φυσικός της ηγέτης, ο Νταβίντ Αγκάνθο, φωνάζει παρών. Ο Ισπανός επιθετικός έχοντας εκτίσει την ποινή των 5 αγωνιστικών που “κουβαλούσε” από πέρσι (εφτά στο σύνολο), επέστρεψε στην αγωνιστική δράση σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Αγκάνθο πέρασε ως αλλαγή στο 60` στη θέση του Ίμπε και αγωνίστηκε για κάτι περισσότερο από ένα ημίωρο. Η διαχείρισή του θέλη μεγάλη προσοχή, αφού δεν μπορεί να μπει κατευθείαν στα βαθιά και να αγωνιστεί ολόκληρο 90λεπτο. Μένει να δούμε πόσο χρονικό διάστημα θα τον χρησιμοποιήσει ο Μιλίνκοβιτς στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Για την ιστορία, ο Ισπανός επανήλθε στη δράση μετά το περσινό Ατρόμητος-ΑΡΗΣ στην 28η αγωνιστική, στις 6 Απριλίου. Πέρασαν δηλαδή 173 ημέρες για να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι και ευχή όλων πλέον είναι να μην χρειαστεί να λείψει για κανένα λόγο στη συνέχεια.

Προτεινόμενα Άρθρα