Το πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα του Παναιτωλικού σύμφωνα με τον Χάβο

«Μας νοιάζει ο ΑΡΗΣ»

Το πρωτάθλημα είναι προτεραιότητα του Παναιτωλικού σύμφωνα με τον Χάβο

Το παιχνίδι με τον ΑΡΗ αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναιτωλικό, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Μάκης Χάβος.

Ο Παναιτωλικός νίκησε την Κασσιόπη στην Κέρκυρα με 1-0, ξεκουράζοντας και πολλούς βασικούς του ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η Σούπερ Λιγκ και κατά συνέπεια το προσεχές ματς με τους «κίτρινους» αποτελεί προτεραιότητα και για την ομάδα του Αγρινίου, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάκης Χάβος.

«Σαν ομάδα, εμάς μας ενδιαφέρει το Κύπελλο Ελλάδας. Όμως, πρωτίστως, να νοιάζει το Πρωτάθλημα κι ο αγώνας που έρχεται απέναντι στον ΑΡΗ. Έτσι, σήμερα, αποφασίσαμε να ξεκουράσουμε 6-7 βασικούς ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα, αυτό να βγει και στο γήπεδο. Μιας κι η ομάδα μου δεν είχε την κατάλληλη χημεία και ισορροπία. Γενικά, η εμφάνισή μας δεν με άφησε ικανοποιημένο, όμως, δείξαμε σοβαρότητα κι έτσι δεν πέσαμε κι εμείς θύμα έκπληξη», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

«Μεταγραφή» στα στόπερ ο Έλνσερ
Προηγούμενο άρθρο «Μεταγραφή» στα στόπερ ο Έλνσερ
Επόμενο άρθρο Πήρε ρεβάνς η Σούπερ Λιγκ
Πήρε ρεβάνς η Σούπερ Λιγκ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News