Γνωριμία με Γκάλη και… κόσμο

από AllAboutARIS

Εκδήλωση στο All Day Sports Bar “Match2Much” την Πέμπτη (26/09). Παίκτες, τεχνικό τιμ και Διοίκηση συνάντησαν τους φιλάθλους του ΑΡΗ, με την παρουσία του Νίκου Γκάλη. Ο "Θρύλος" του ελληνικού μπάσκετ ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά στην ομάδα και υπέγραψε αυτόγραφα.

Εκδήλωση στο All Day Sports Bar “Match2Much” την Πέμπτη (26/09). Παίκτες, τεχνικό τιμ και Διοίκηση συνάντησαν τους φιλάθλους του ΑΡΗ, με την παρουσία του Νίκου Γκάλη. Ο “Θρύλος” του ελληνικού μπάσκετ ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά στην ομάδα και υπέγραψε αυτόγραφα.
Η ομάδα όπως και οι φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα στην Γερμανία κόντρα στην Μπάμπερκ. 

Ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Ασημακόπουλος, τόνισε: «Ήταν μία ξεχωριστή εκδήλωση για εμάς. Είναι πολύ ωραίο να βρισκόμαστε κοντά στην οικογένεια του Άρη και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό, με αποκορύφωμα φυσικά την παρουσία του Νίκου Γκάλη. Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη, μία τονωτική ένεση για τη συνέχεια. Θα θέλαμε να είναι κοντά μας, να μας κάνει τέτοιες εκπλήξεις πιο συχνά, γιατί είναι ο οδηγός μας. Είναι αυτός που μας δείχνει το δρόμο και επειδή κάνει τις καρδιές μας να χτυπάει, είναι ένας έρωτας, ο οποίος δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ, για όσα παιδιά παίζουν μπάσκετ».

Προτεινόμενα Άρθρα