Εικοσάλεπτη ομιλία με Αγκάνθο, Πουλίδο

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του ΑΡΗ Ζόραν Μιλίνκοβιτς κατά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και στην στάση της διαδρομής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετά λεπτά με τους δύο Ισπανούς της ομάδας.

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν το τρίτο με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον πάγκο του ΑΡΗ. Ο Σέρβος τεχνικός έχει ανεβάσει απίστευτους παλμούς μετά και το τελευταίο παιχνίδι. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η ομάδα σε αυτά τα ματς έχει γνωρίσει δύο ήττες και έχει έρθει ισόπαλη με τον Λεβαδειακό.

Καθημερινά στις προπονήσεις προσπαθεί να βρει την φταίει και κάνει ότι μπορεί για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Με εξαίρεση το χθεσινό ματς έχει δείξει ότι τα καταφέρνει.

Χθες κατά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη και στην στάση της διαδρομής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετά λεπτά με τον Νταβίντ Αγκάνθο και τον Ρούμπεν Πουλίδο. Για 20 περίπου λεπτά οι τρεις τους ήταν όρθιοι με τον Μιλίνκοβιτς να τους μιλάει συνεχώς και να τους λέει τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα ώστε η ομάδα να φέρει άμεσα τα πρώτα της θετικά αποτελέσματα.

Όντας οι μεγαλύτεροι παίκτες σε ηλικία και φυσικά οι πιο έμπειροι είναι αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν τα νεαρά παιδιά να πάρουν τα πάνω τους. Να αποβάλουν το άγχος και την πίεση που νιώθουν και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Προτεινόμενα Άρθρα