Ενα δυνατό ματς έγινε στο Ηράκλειο, το οποίο όμως έμεινε χωρίς τελικό νικητή καθώς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αν και έχασαν πολλές ευκαιρίες τελικώς έμειναν στο 1-1.
Ενα δυνατό ματς έγινε στο Ηράκλειο, το οποίο όμως έμεινε χωρίς τελικό νικητή καθώς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αν και έχασαν πολλές ευκαιρίες τελικώς έμειναν στο 1-1.
Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις, θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή μετά την ισοφάριση του Βίτορ στο γκολ του Περογαμβράκη, ωστόσο τις εντυπώσεις στο φινάλε του αγώνα κέρδισε ο ΟΦΗ, που με την είσοδο του Μακουκούλα έκανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη.
ΟΦΗ (Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο (23` Ζβασίγια), Βερόν, Μακρής, Ζε Εντουάρντο (66` Φραγκουλάκης), Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (86` Μακουκούλα)
ΠΑΟΚ (Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ (64` Λόρενς), Στοχ, Σαλπιγγίδης (64` Γεωργιάδης), Βούκιτς (71` Νέτσιντ), Αθανασίαδης
Γκολ: Περογαμβράκης (15`, ΟΦΗ)-Νέτσιντ (74`, ΠΑΟΚ)