Παρακολουθεί και τον Διούδη

από AllAboutARIS

Ο παραγκωνισμός των Καρνέζη και Σηφάκη στις ομάδες του αναγκάζει τον Σάντος να… ψάχνεται γενικώς.

H ένδεια επιλογών που υπάρχει για τη θέση του τερματοφύλακα στην Εθνική Ανδρών αναγκάζει τον Φερνάντο Σάντος να… ψάχνεται για να βρει λύσεις εν όψει του αγώνα με την Σλοβακία. 

Ο Καρνέζης δεν χρησιμοποιείται από τον Αλκαράθ στη Γρανάδα, ο Σηφάκης δεν… υπάρχει εσχάτως για τον Παράσχο στον Ατρόμητο και ο πορτογάλος εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις με τερματοφύλακες που έχουν παιχνίδια και φυσικά καλή παρουσία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «SportDay» μιας από τις περιπτώσεις που εξέτασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι και αυτή του Σωκράτη Διούδη που άλλωστε είναι μέλος της Εθνικής Ελπίδων που αποτελεί το σκαλοπάτι της Ανδρών. Ο Σάντος παρακολούθησε τα παιχνίδια του 20χρονου γκολκίπερ και θα ήταν σίγουρα στις επιλογές του αν το ξεκίνημά του φέτος ήταν καλύτερο.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο γκολκίπερ του ΑΡΗ είναι από αυτούς που και λόγω ηλικίας και εξέλιξης παρακολουθούνται από τον Σάντος, ειδικά αν έχουν σταθερή παρουσία στις ομάδες του αφού εξελίσσεται σε μεγάλο πρόβλημα για τον τεχνικό της Εθνικής.

Προτεινόμενα Άρθρα