Ξεκινά ο έλεγχος στην ΚΑΕ

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Πρωτογερόπουλος, θα είναι ο συνεργάτης της Mazars που θα μπει στα άδυτα του λογιστηρίου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο έλεγχος στα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την  περίοδο της πενταετίας 2007-2012, ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα. Η συμφωνία που υπέγραψε εδώ και περίπου δέκα ημέρες η ΚΑΕ με την εταιρεία Μazars, έναν διεθνή ενιαίο και ανεξάρτητο οργανισμό, που ειδικεύεται στις ελεγκτικές, συμβουλευτικές, φορολογικές και λογιστικές υπηρεσίες, παίρνει σάρκα και οστά.

Ο Δημήτρης Πρωτογερόπουλος, ο οποίος είχε διενεργήσει και τον έλεγχο για λογαριασμό της ΚΜΑ, θα είναι ο συνεργάτης της Mazars που θα μπει στα άδυτα του λογιστηρίου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και θα προσπαθήσει να βρει και να δώσει απαντήσεις, σε όλα τα αναπάντητα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί από το χρέος των 5.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τις τελευταίες μέρες, ο ορκωτός λογιστής διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το λογιστήριο της ΚΑΕ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η προετοιμασία που απαιτείται για την έναρξη του ελέγχου. Όλα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί από την εταιρεία θα είναι στην διάθεσή της, ώστε ο έλεγχος να είναι και ουσιαστικός, αλλά και να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται.