Η τεχνολογία γραμμής "ντεμπουτάρει" στη Βραζιλία!

από AllAboutARIS

Για πρώτη φορά, η περίφημη τεχνολογία γραμμής, θα κάνει την εμφάνιση της στα γήπεδα της Βραζιλίας τα οποία ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν το μουντιάλ του 2014.

Για πρώτη φορά, η περίφημη τεχνολογία γραμμής, θα κάνει την εμφάνιση της στα γήπεδα της Βραζιλίας τα οποία ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν το μουντιάλ του 2014. Με αυτόν τον τρόπο, η FIFA επιδιώκει να κάνει πιο εύκολη τη ζωή διαιτητών και ποδοσφαιριστών προσπαθώντας να εξαλείψει στο μέτρο του δυνατού τυχόν διαιτητικά λάθη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIFA:

«Με την προηγούμενη διοργάνωση να μην έχει αμφισβητούμενη φάση για να διαπιστωθεί το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή, το συγκεκριμένο σύστημα πέρασε από όλα τα test της FIFA, καθώς σε 68 διαφορετικές δοκιμές όλες ελέγχθηκαν σε σωστό τρόπο από τη τεχνολογία αυτή. Επίσης υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση και από τους διαιτητές με το σύστημα αυτό. Έτσι, επιβεβαιώνουμε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαρόκο από τις 11 μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί με αυτή την τεχνολογία, αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία»

Προτεινόμενα Άρθρα