To πιο νέο μέλος του Golden Club

από AllAboutARIS

Η τρέλα για τον ΑΡΗ είναι δεδομένη ανεξάρτητα από την ηλικία. Ο νεαρός Κώστας Φωτιάδης δεν έμεινε στα… τετριμμένα της αγοράς ένος διαρκείας, ενός κασκόλ ή μιας φανέλας. Έγινε στην πράξη το πιο νεαρό μέλος του ARIS GOLDEN CLUB στην κυριολεξία με το… χαρτζηλίκι του!

Η τρέλα για τον ΑΡΗ είναι δεδομένη ανεξάρτητα από την ηλικία. Ο νεαρός Κώστας Φωτιάδης (φωτο) δεν έμεινε στα… τετριμμένα της αγοράς ένος διαρκείας, ενός κασκόλ ή μιας φανέλας. Έγινε στην πράξη το πιο νεαρό μέλος του ARIS GOLDEN CLUB στην κυριολεξία με το… χαρτζηλίκι του!

Με τέτοιες κινήσεις φαίνεται το μεγαλείο του συλλόγου, αλλά και πολλαπλασιάζονται οι ευθύνες των παραδοσιακών παραγόντων και των ανθρώπων με μεγάλη οικονομική επιφάνεια.
Βέβαια δεν αποτελεί μυστικό ότι τα περισσότερα-αν όχι όλα- τα μέλη του ARIS golden club έχουν ματώσει οικονομνικά για τον μπασκετικό ΑΡΗ και χωρίς μάλιστα να περιμένουν κάποιο αντάλλαγμα ή να ζητούν τα χρήματά τους να επιστραφούν πίσω.

Είναι ξεκάθαρο όμως ότι χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους και την προσπάθεια και της διοίκησης της ΚΑΕ, που την βοηθούν και συγκεκριμένοι μέτοχοι, μπορεί ο ΑΡΗΣ να ορθοποδήσει και να οδηγηθεί στην επόμενη μέρα, όταν και θα προσελκύσει τον επενδυτή, που θα τον επαναφέρει σε μέρες ανάλογες της ένδοξης ιστορίας του.