Συνεχίζει ακάθεκτος!

από AllAboutARIS

Με σοβαρότητα, πειθαρχία και απόλυτη προσήλωση στα «θέλω» του προπονητή οι παίκτες του ΑΡΗ αλλά και ο κόσμος της ομάδας θα πανηγυρίσουν αύριο την Τρίτη φετινή νίκη σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια.

Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Ακόμη και αν μια ομάδα κερδίσει εκτός έδρας εύκολα κάποια άλλη δεν σημαίνει ότι στην δική της έδρας θα την κερδίσει εξίσου εύκολα. Αυτό προσπάθησε σε καθημερινή βάση να «μπολιάσει» στο μυαλό των παικτών του ΑΡΗ ο Βαγγέλης Αγγέλου και σίγουρα τα κατάφερε.

Οι αθλητές κινούνται σε χαμηλούς τόνους και περιμένουν πως και πως το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα το ματς είναι αρκετά δύσκολο όμως το αποτέλεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από την αγωνιστική συμπεριφορά των «κιτρινόμαυρων». Ο αντίπαλος μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί αν εκπλήξει. 

Σε αντίθεση με τον ΑΡΗ όπου καθημερινά βγάζει και κάτι νεότερο θετικό. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο με τον κόσμο να δίνει… φτερά στους παίκτες. Πρέπει να γίνει κάτι φοβερό για να μην κάνει το 3 στα 3 ο ΑΡΗΣ.