«Δύσκολο παιχνίδι»

από AllAboutARIS

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι και ξεκινήσαμε άσχημα, με άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι, τρέξαμε, παίξαμε καλή άμυνα και βάλαμε μερικά μεγάλα σουτ», σημείωσε μεταξύ άλλων…

Ικανοποιημένος ήταν από το αποτέλεσμα και την νίκη της ομάδας του ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο, όμως κρίθηκε στην αποφασιστικότητα που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του.

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι και ξεκινήσαμε άσχημα, με άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι, τρέξαμε, παίξαμε καλή άμυνα και βάλαμε μερικά μεγάλα σουτ. Είναι μία μεγάλη νίκη που την πήραμε έστω και στην παράταση. Σήμερα γιορτάζουμε και από αύριο έχουμε δουλειά. Είμαστε η ίδια ομάδα όπως πριν δέκα μέρες και σίγουρα δείξαμε ότι μπορούμε να σηκώσουμε την φανέλα του ΠΑΟΚ. Αυτό θα προσπαθήσουμε και στην συνέχεια», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Όλα τα οφείλω στους συμπαίκτες μου. Στον Τσόχλα, στον Χαραλαμπίδη, στον Κούπερ. Μας βγήκαν οι φάσεις μια και είμαι παίκτης πικ-εν-ρολ. Ο Παπαδόπουλος είναι κάτι διαφορετικό».

Τέλος, για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο και άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Μας είπε ο κόουτς ότι δεν βλέπει να βγάζουμε στο γήπεδο ότι κάνουμε στην προπόνηση. Δείξτε μου τι κάνουμε στην προπόνηση, ειδικά στην επίθεση μας είπε. Τέλος πάντων κερδίσαμε και παίρνουμε ψυχολογία για τα δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς που ακολουθούν για Ελλάδα κι Ευρώπη».