Oχι σκυμμένα κεφάλια

από AllAboutARIS

Σαφέστατα, κάθε ήττα με τέτοιο τρόπο και μάλιστα σ’ ένα ντέρμπυ μπροστά σε 6.000 κ πλέον κόσμο, είναι οδυνηρή. Αλλά μέχρι εκεί. Ο ΑΡΗΣ του Αγγέλου πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να μάθει από αυτήν την ήττα.

«Σημασία έχει πως διαχειρίζεται την ήττα μια ομάδα. Είτε τη διαχειρίζεται μοιρολατρικά, είτε τη διαχειρίζεται αποφασιστικά. Εμείς επιλέγουμε το δεύτερο». Αυτά ήταν τα λόγια (μεταξύ άλλων) του Βαγγέλη Αγγέλου, στη συνέντευξη τύπου.

Και μιας και αναφερθήκαμε στη συνέντευξη τύπου, όσοι παραβρέθηκαν σε αυτή, πολύ εύστοχα θα παρατήρησαν και το σκυμμένο κεφάλι του Ευθύμη Τσακαλέρη ο οποίος προσήλθε για δηλώσεις εκπροσωπώντας τους παίκτες του ΑΡΗ.

Θα είδε βέβαια και τον Παρασκευά Μουρατίδη (εκ των άμεσων συνεργατών του Βαγγέλη Αγγέλου) ο οποίος τον προέτρεπε να το σηκώσει και να κοιτάξει ευθεία τους δημοσιογράφους.Έκδηλη η απογοήτευση των παικτών του ΑΡΗ μετά από αυτήν την ήττα και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε, κάτι που μεταφέρθηκε από τον Ευθύμη στην αίθουσα τύπου.

Γι αυτή την ομάδα όμως δεν ταιριάζουν δάκρυα, ούτε και σκυμμένα κεφάλια. Μια ομάδα που μάχεται μέχρι τελικής πτώσεως και αν χάσει θα χάσει με το κεφάλι ψηλά. Έτσι έγινε και σήμερα. Μπορεί κάποια στιγμή κάτω από το καλάθι να υστέρησε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα παράτησε.

Έπεσε αλλά έπεσε μαχόμενη και με ψηλά το κεφάλι μαζεύτηκε στο κέντρο του γηπέδου, για να ευχαριστήσει τον κόσμο της που κατέκλυσε στο “Nick Galis Hall”. Το τελευταίο που χρειάζεται σ ‘ αυτήν την ομάδα είναι η απογοήτευση. Όπως δήλωσε και ο προπονητής της, αυτό που χρειάζεται είναι να διαχειριστεί την ήττα αυτή αποφασιστικά και προπαντός με το κεφάλι… ψηλά!