Παίρνει φόρα με δεύτερο διπλό

από AllAboutARIS

Χωρίς διαφοροποιήσει στην ενδεκάδα ο ΑΡΗΣ θα επιδιώξει το απόγευμα (16.00) να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο διπλό στο Πρωτάθλημα.

Η διακοπή του Πρωταθλήματος ίσως να μην ήρθε στο καλύτερο δυνατό σημείο λόγω και της νίκης του ΑΡΗ στη νέα Σμύρνη, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν πολύ για δέκα περίπου μέρες και είναι πανέτοιμοι να… αλώσουν τη Βέροια.

Ο Ζοραν Μιλίνκοβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Παπαδόπουλο, Κύργια όμως κανέναν δεν θα ρίξει στη μάχη από την αρχή. Με την ίδια… συνταγή ο Σέρβος επιθυμεί τη νίκη που θα ανεβάσει κατακόρυφα την δική του ψυχολογία και κυρίως αυτή των παικτών.

Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Διούδης, δεξιά στην άμυνα ο Ψυχογιός, αριστερά ο Μαργαρίτης, ενώ στον άξονα ο Πουλίδο με τον Έλσνερ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής σε ρόλο ανασταλτικών μέσων Οικονομόπουλος και Ηρακλής, ο Τάτος μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, ενώ στα άκρα θα βρίσκονται οι Ουντότζι, Ίμπε και με τον Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές:
Αγκάνθο, Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Ψυχογιός. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Νίκος Τσουμάνης, καθώς και ο ανέτοιμος Βασίλης Τριανταφυλλάκος (προέρχεται από τραυματισμό).

Αναλυτικά η αποστολή της Βέροιας: Καλτσάς, Μπάρμπας, Ντα Κόστα, Ζεζίνιο, Ορέστες, Σεκούντο, Λόπεζ, Σιόντης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Αποστολόπουλος, Μάνος, Σισοκό, Μπέν, Τραπ, Αμαραντίδης, Αναστασόπουλος, Τζημογιάννης, Όστοϊτς, Μρντάκοβιτς.

Διαιτητής
Ο Μιχάλης Βοσκάκης από το Ρέθυμνο με πρώτο βοηθό τον Γιώργο Σταυρουλάκη, επίσης, από το Ρέθυμνο και δεύτερο τον Εμμανουήλ Βλάσση από το Λασίθι θα διευθύνουν το παιχνίδι. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά και παρατηρητής ο Δημήτρης Μπέρσης από την Αρκαδία.

Προτεινόμενα Άρθρα