Πανέτοιμος για το διπλό στην Πάτρα

από AllAboutARIS

Οι δύο συνεχόμενες ήττες είναι πολλές για τον ΑΡΗ και οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να μην αυξηθεί το αρνητικό σερί.

Οι ήττες από το Ρέθυμνο και τον Πανιώνιο ανήκουν στο παρελθόν. Με στόχο να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα στις 19.00 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πάτρας.

Το έργο για τον Βαγγέλη Αγγέλου και τους παίκτες του είναι σαφώς δύσκολο. Οι γηπεδούχοι είναι ισχυρότατοι στην Πάτρα και παίζουν σε γρήγορο ρυθμό. Ο ΑΡΗΣ θα στοχεύσει σήμερα να περιορίσει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Μπολντς αλλά και γενικότερα τους ξένους του αντιπάλου.

Όσον αφορά τα προβλήματα του ΑΡΗ αυτά περιορίζονται στην απουσία του τραυματία Τσακαλέρη. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι πανέτοιμοι για το σημερινό ματς και υπάρχει αισιοδοξία για το αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την αυτοπεποίθηση των παικτών σε υψηλό επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΡΗΣ θα έχει και την συμπαράσταση οπαδών του στον σημερινό αγώνα, καθώς ο Σούπερ 3 Πάτρας αλλά και Αρειανοί από την ευρύτερη περιοχή, αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών».