Η άνοδος του Βεζένκοφ

από AllAboutARIS

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δεν ξεκίνησε την χρονιά όπως πολλοί θα περίμεναν, ίσως λόγω της πίεσης που νιώθει ο ίδιος μιας και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Αλλά φαίνεται ότι βρίσκει ρυθμό μιας και αγώνα με αγώνα γίνεται καλύτερος.

Ο άσος του Άρη μπήκε… κρύος στην χρονιάς έχοντας μόλις δύο πόντους  στην νίκη πρόκριση στο Κύπελλο επί του Π.Α.Ο.Κ, ενώ συνέχισε έτσι και στο πρωτάθλημα μιας και στην πρεμιέρα και στην νίκη επί του ΚΑΟΔ είχε επτά πόντους (3/7 σουτ) και πέντε ριμπάουντ. Την 2η αγωνιστική και στην εντός έδρας ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ έμεινε… χαμηλά με τέσσερις πόντους και 2/4 σουτ. Στην 3η αγωνιστική μας έδειξε τι θα ακολουθούσε μιας και στην νίκη κόντρα  στην Κηφισιά είχε 15 πόντους  (3/4διπ., 3/5τρ.) και 10 ριμπάουντ. Όμως στο Ρέθυμνο δεν διασώθηκε και είχε τέσσερις πόντους με 2/5 σουτ και μηδέν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες.
Κόντρα στον Πανιώνιο προσπάθησε αλλά δεν άλλαξε το αρνητικό αποτέλεσμα έχοντας 12 πόντους (2/2β., 2/3διπ., 2/6τρ.), έξι ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ένα κόψιμο ενώ η καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του ΑΡΗ ήρθε χθες όπου στην νίκη επί του Απόλλωνα στην Πάτρα είχε 23 πόντους με ποσοστά για… Όσκαρ (2/2β., 3/4διπ., 5/5τρ.), μαζεύοντας επτά ριμπάουντ ενώ έδωσε και μία ασίστ, έχοντας συνολικά 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.