"Πάντα τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Η φοβερή του εμφάνιση στο ματς της Πάτρας, η ωρίμανση της ομάδας και τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, μιλώντας για τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των “κίτρινων” στο χθεσινό “διπλό”, έκανε λόγο για τρία εξωπραγματικά δεκάλεπτα, στάθηκε στα λάθη της τελευταίας περιόδου,ενώ για το μεγάλο του φετινό όνειρο, είπε πως είναι ο τελικός του Κυπέλλου:  

Αναλυτικά

Για τα συναισθήματα του μετά τη χθεσινή (18/11) νίκη: “Είναι ένα από τα πιο όμορφα πρωινά, μετά το διπλό που πήραμε. Είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα”.

Για τη διάθεση που έδειξε η ομάδα: “Σε κάθε ματς είμαστε ομάδα. Είμαστε δεμένοι. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε πάθος, ενέργεια και το κάναμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Ήμασταν ο ένας για τον άλλο

Τα πρώτα τριάντα λεπτά ήταν εξωπραγματικά σε άμυνα και επίθεση. Στο τέταρτο η Πάτρας μας πίεσε, και σε συνδυασμό με τον κόσμο, κάναμε κάποια αβίαστα λάθη”.

Για τη συμπαράσταση του κόσμου: Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι στο πλευρό μας. Το θέλουμε και την Κυριακή στο Παλέ, γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό”.

Για το αν υπήρχε πίεση για τον αγώνα με την Πάτρα: “Σίγουρα τα δύο ματς που χαρίσαμε, μας πόνεσαν. Δεν είχαμε όμως πίεση. Μπήκαμε με μόνο στοίχο τη νίκη κι τα καταφέραμε”.

Για το τέταρτο δεκάλεπτο, όπου ο Απόλλωνας έριξε τη διαφορά: “Το πρέσινγκ της Πάτρας, η δύναμη του κόσμου, και κάποια δικά μας λάθη, μας αποσυντόνισαν. Αυτό γίνεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και πρέπει να το βελτιώσουμε”.

Για την απόδοση του ίδιου: Ήμουν σε μια καλή επιθετική βραδιά, όπως ο Λευτέρης στο πρώτο μέρος, που ήταν συγκλονιστικός σε άμυνα και επίθεση. Εγώ ήμουν ζεστός στο δεύτερο. Δουλεύω σκληρά και προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Η ομάδα είναι πάνω απ `όλους και οτιδήποτε”.

Για τους πολλούς Έλληνες που έχει ο ΑΡΗΣ στο ρόστερ του:Οι περισσότερες ομάδες χρησιμοποιούν Έλληνες παίκτες και αυτό χαροποιεί τους πάντες. Ειδικά με τον ΑΡΗ, που είναι μια άκρως ελληνική ομάδα”.

Για την ωρίμανση της ομάδας, την οποία ο Βαγγέλης Αγγέλου χαρακτήρισε ως “βαρέλι με κρασί: “Σε κάθε παιχνίδι, με κάθε προπόνηση, γινόμαστε καλύτεροι. Δεν γίνεται να μην κάνουμε λάθη. Κάποια παιχνίδια τα χάσαμε από την απειρία μας. Περνώντας όμως ο καιρός, δεν θα επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη”.

Για τον Απόλλωνα Πάτρας: “Αθλητική και πολύ καλή ομάδα. Έχουν ένα πολύ καλό παίκτη στην επίθεση, τον Μπολτς, τον οποίο ο Μποχωρίδης κατάφερε να σταματήσει”.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: “Αυτά είναι τα τεστ, που εμείς ψάχνουμε και θα μας δώσουν ώθηση. Δοκιμασίες που θα μας ωριμάσουν πιο πολύ και θα δούμε τα λάθη μας σε αυτές”.

Για τις φιλοδοξίες του ως παίκτης του ΑΡΗ: “Να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και όπως έχουν έρθει τα πράγματα φέτος, όνειρο μου είναι ο τελικός του Κυπέλλου. Και όσον αφορά το πρωτάθλημα, να τερματίσουμε πιο ψηλά από πέρυσι”.