Λεμπρόν και Μπέκαμ αγοράζουν ομάδα στο Μαϊάμι!

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα, οι δύο άντρες φιλοδοξούν να γίνουν συνιδιοκτήτες ομάδας του ΜLS η οποία θα έχει έδρα το Μαϊάμι.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός σούπερ σταρ μίλησε στο CBS, για τη φιλία που τον συνδέει με τον πρώην αρχηγό της εθνικής Αγγλίας και ότι πράγματι υπάρχουν εκατέρωθεν διαβουλεύσεις για τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας στο Μαϊάμι κάτω από τη δική τους ιδιοκτησία.

Ο εννιά φορές all-star του ΝΒΑ άλλωστε, είναι και κάτοχος ενός μικρού ποσοστού των μετοχών της Λίβερπουλ, συνεπώς δεν προκαλεί έκπληξη το ενδιαφέρον του να επεκταθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ότι με αυτή του την κίνηση ο King James δείχνει την πρόθεσή του να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην πόλη του Μαϊάμι, κάτι που κάνει τους οπαδούς των Miami Heat να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Όσο για την ποδοσφαιρική ομάδα του Μαϊάμι, ήδη ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκεται σε αναζήτηση έδρας με πιο πιθανή έως αυτήν την ώρα το Marlins Park.

Προτεινόμενα Άρθρα