«Κλειδί» η άμυνα

από AllAboutARIS

Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα ρυθμού και ο ΑΡΗΣ θέλει να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά με την δυνατή του άμυνα…

Είναι φανερό πως και φέτος το μεγαλύτερο όπλο του μπασκετικού ΑΡΗ είναι η αμυντική του συμπεριφορά. Το ρόστερ διαθέτει νεαρούς αθλητές οι οποίοι έχουν όρεξη για σκληρή δουλειά και πολύ τρέξιμο. Ακούν τις εντολές του τεχνικού τιμ και προσπαθούν να τις εφαρμόσουν κατά γράμμα.

Λόγω απειρίας όμως γίνονται και πολλά λάθη. Είτε στην επίθεση είτε στην διαχείριση εντός ματς. Το αυριανό παιχνίδι είσαι σαφώς το δυσκολότερο από την αρχή της χρονιάς. Ο Παναθηναϊκός παρότι δεν είναι τόσο ισχυρός όσο τα προηγούμενα χρόνια διαθέτει και πάλι πολλές λύσεις σε όλους τους τομείς.

Απ’ ότι έχει φανεί μέχρι τώρα είναι ομάδα ρυθμού φέτος. Αν ξεκινήσει καλά θα τελειώσει και καλά το ματς. Αν δεν τυ πάνε καλά τα πράγματα από την αρχή δύσκολα θα επανέλθει.

Ο ΑΡΗΣ εντός έδρας πηγαίνει σε πολύ χαμηλά σκορ. Προσπαθεί να «πνίξει» τον αντίπαλο με την ισχυρή του άμυνα αλλά στο φινάλε ενδεχομένως να μένει και από δυνάμεις. Αυτό συνέβη και στα τρία εντός έδρας ματς με αποτέλεσμα να κερδηθεί μόνο το ένα.

Αν οι «κιτρινόμαυροι» καταφέρουν αν φέρουν την αναμέτρηση γύρω στους 70 πόντους έχουν σοβαρή τύχη για να κάμψουν την αντίσταση των πρωταθλητών οι οποίοι σαφώς και είναι το φαβορί για τη νίκη.