«Απαιτώ κατάθεση ψυχής»

από AllAboutARIS

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη και των περισσότερων μελών του δ.σ. έγινε η τελευταία προπόνηση του ΑΡΗ. Πριν την έναρξή της ο Ηλιάδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

Κοντά στην ομάδα βρέθηκε για μία ακόμα φορά ο Δημήτρης Ηλιάδης αλλά και πολλά μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ. ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνεδευόμενος από τον αντιπρόεδρο, Κώστα Ευθυμιάδη και τα μέλη Πόλυ Γκουρλάκη και Γιώργο Παπαδόπουλο βρέθηκαν στη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σε μία κίνηση που είχε συμβολικό αλλα και ουσιαστικό χαρακτήρα.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ ήθελαν να δείξουν στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι είναι κοντά τους και πιστεύουν σε αυτούς. Πριν την προπόνηση ο Ηλιάδης πήγε στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές. Η ομιλία του δεν περιελάμβανε παροτρύνσεις αλλά… απαιτήσεις. Αυτό που απαίτησε ο πρόεδρος ήταν ουσιαστικά αυτό που απαιτούν και οι οπαδοί της ομάδας.

«Απαιτώ να καταθέσετε την ψυχή σας το γήπεδο. Θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να παίξετε με ψυχή και πάθος. Δεν θα ανεχθώ καμία αδιαφορία. Έχετε τις δυνατότητες. Μπορείτε να τα καταφέρετε. Θέλω να το αποδείξετε στο γήπεδο», είπε ο Ηλιάδης και στη συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση.

Προτεινόμενα Άρθρα