LIVE: Η παρουσίαση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Σήμερα η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα πραγματοποίησει την επίσημη παρουσίαση της ομάδας για την περίοδο 2013-14 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. 
Ήδη άρχισαν να καταφτάνουν οι παίκτες της ομάδας, ο Βαγγέλης Αγγέλου αλλά και τα μέλη της διοίκησης. Παρόντες επίσης ο παλιός παίκτης του ΑΡΗ, Βασίλης Λυπηρίδης, ο παλιός προπονητής της ομάδας βόλει,Κώστας Χαριτωνίδης αλλά και μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών. 
Το παρών στην εκδήλωση δίνει και ο Βουλευτής Ν.Δ. Θεσσαλονίκης και παλιός προπονητής του ΑΡΗ, Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος είχε εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, ΛΕυτέρης Αρβανίτης και τον προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου. 
Παρόντες επίσης οι ποδοσφαιριστές Στέλιος Τσουκάνης και Ηλίας Σταυρόπουλος. 
Το παρόν δίνουν επίσης και μέλη του ARIS GOLDEN CLUB, όπως ο Ντίμης Παπαιωάννου, ο νυν πρόεδρος Όμηρος Φωτιάδης αλλά και πρώην Φώντας Κωνσταντινίδης. 

Αρβανίτης: “Ο ΑΡΗΣ δεν είναι απλή εταιρεία αλλά ένα κοινωνικό φαινόμενο”

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε στον χαιρετισμό του: “Είχα κάποια άλλα πράγματα να πω, θα μιλήσω για την οικονομική εξυγίανση και το άρθρο 99.
Μία μέρα στενάχωρη λόγω των εξελίξεων στην ΠΑΕ, είμαι σίγουρος ότι οι διοικούντες της ΠΑΕ θα παλέψουν για να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν
Ο ΑΡΗΣ δεν είναι μία απλή εταιρεία, είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο 100 χρόνων, ένας οργανισμός που έχει προσφέρει στην κοινωνία, έχει βοηθήσει την χώρα. Έχει δώσει επιστήμονες, αθλητές, πρωταθλητές, πολικούς. Οι δικαστές θα πρέπει να μην αποφασίζουν με το γράμμα του νόμου. Υπάρχει το δημόσιο συμφέρον, μόνο με την υπαγωγή στο άρθρο 99 η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΑΡΗΣ  θα εξυπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον.
Όλοι μαζί να κάνουμε μία προσπάθεια για να καταλάβουν οι δικαστές τι σημαίνει ΑΡΗΣ και τι συναίσθημα κουβαλάει αυτή η ομάδα, ο ΑΣ Άρης που ιδρύθηκε πριν 99 χρόνια”

Ιωαννίδης: “Με δουλειά θα γίνει μπασκετμάνα η Θεσσαλονίκη”
Το Νο4 ο Λευτέρης Μποχωρίδης πήρε την φανέλα από τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης τόνιισε: «Σήμερα είναι πέντε γενιές εδώ στην ιστορία του ΑΡΗ. Φτάνουμε την τελευταία γενιά που είναι ελληνική και χαίρομαι. Αν θέλουμε να επανέλθει το μπάσκετ στην πόλη, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά. Βρίσκεται σε καλό δρόμο η προσπάθεια, η νίκη ή η ήττα είανι σε δεύτερη μοίρα. Το θέμα είναι να δίνεις χώρο στο αύριο. Έχει τρεξίματα η ομάδα, έχει μυαλό, πρέπει να διορθωθούν ορισμένα πράγματα σίγουρα. Ο ενθουσιασμός είναι καλός αλλά θέλει και προσγειωμένο μυαλό.
Ο ΑΡΗΣ γιορτάζει τα 100 χρόνια και έγινε από ανθρώπους πρόσφυγες Μακεδόνες. Κάποιοι ήρθαν από τον Ηρακλή. Και τα δύο σωματεία προβλήματα από σαθρούς ανθρώπους. Ο κόσμος να είναι δίπλα για να ξεπεράσουν τις δύσκολες καταστάσεις».

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είπε:» Χαρούμενος που είμαι άλλη μια χρονιά ομάδα, να έχουμε υγεία και μέσα από δουλειά να πετύχουμε στόχους μας»

Φωτιάδης: “Έχουμε τον καλύτερο προπονητή”
Το Νο5 παρέλαβε ο Τζέρεμι Χαντ από τον πρέοδρο του ARIS GOLDEN CLUB, Όμηρο Φωτιάδης
Ο κ.Φωτιάδης είπε: «Να ευχηθώ σε όλο το δ.σ. καλή επιτυχία καις την ομάδα μας. Το 2014 πιστεύουμε θα είναι ο παλιός ΑΡΗΣ, του Γκάλη, του Ιωαννίδη,του Αγγέλου. Πιστεύουμεότι έχουμε τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα»

Ο Τζέρεμι Χαντ τόνισε: «»Ευχαριστώ την διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση, θα δουλέψουμε και θα γίνουμε καλύτερη ομάδα στην πορεία θα το δείτε»

Ο Μιχάλης Πελεκάνος παρέλαβε το Νο7 από τομέλος της «ΓΕΝΕΣΙΣ»,Δημήτρης Παπαιωάννου.
Ο άσος του ΑΡΗ είπε: «Ευχαριστούμε για την στήριξη, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Λυπηρίδης:”Έχω λόγο πλέον να βλέπω τον ΑΡΗ”
Το Νο8 ο Νίκος Γκίκας το παρέλαβε από τον παλιό άσο του ΑΡΗ, Βασίλη Λυπηρίδης.
Ο Βασίλης Λυπηρίδης είπε: «Από πέρυσι έχω έναν λόγο που βλέπω και έρχομαι. Βλέπω κάτι στα παιδιά, η αγωνιστικότητα και το πάθος που δείχνουν θα φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο.
Από τη πλευρά του ο Νίκος Γκίκας τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα για την σκληρή δουλειά, θα φανεί στο τέλος και θα φέρουμε επιτυχίες στο μέλλον».

Το Νο9 έδωσε στον Ευθύμη Τσακαλέρη ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Ασημακόπουλος: “Λόγω ΑΡΗ δεν θέλω να σταματήσω”
Το Νο10 στον Αντώνη Ασημακόπουλος έδωσε ο Σπύρος Χριστοφορίδης της CYTA Ελλάς.
Ο αρχηγός του ΑΡΗ είπε: «Για έναν αθλητή 38 χρονών, μία ομάδα αν τον ΑΡΗ είναι ο δρόμος που του δίνει το στίγμα να μην θέλει να σταματήσει ποτέ. Είναι ο ΑΡΗΣ αυτός που με κάνει να μην θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου.  Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη, να είστε σίγουροι από τα καλύτερα έρχονται».

Το Νο11 στον Στέλιο Πουλιανίτη έδωσε το μέλος της διοίκησης, Θωμάς Νικολός

Ο κ. Νικολός είπε: «Γίνεται μία αληθινή προσπάθεια, η διοίκηση θα συνδέσει τον ΑΡΗ με την «Αυτοκρατορία» που ήταν πάντα»

Ο νεαρός Στέλιος Πουλιανίτης είπε: Να ευχαριστήσω για την  ευκαιρία που μου έδωσαν  να είμαι στην ομάδα. Να ευχηθώ καλή επιτυχία».

Το Νο13 στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη έδωσε ο εξωδιοικητικός παράγοντας των «κιτρίνων» Αθανάσιος Πλιάκης.

Ο κ. Πλιάκης τόνισε: «Πιστεύω στην ομάδα, έχουμε εξαιρετικό προπονητή, παίκτες και διοίκηση. Θεωρώ ότι πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα γιατί θα έρθουν οι επιτυχίες».
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είπε: «Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο και ιστορική ομάδα, ελπίζω να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που θέσαμε από την αρχή».

Βεζένκοφ: “Η οικογένεια μου”
Το Νο14 παρέδωσε στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Ο νεαρός άσος του ΑΡΗ είπε: «Είμαι χαρούμενος μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι να είμαι στην οικογένεια μου. Εύχομαι να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα. Υγεία και σκληρή δουλειά».

Το Νο15 στον Ζήση Σαρικόπουλο έδωσε το μέλος της διοίκησης και πρόεδρος της ΓΕΝΕΣΙΣ,Θόδωρος Κουρόγλου.
Ο Έλληνας σέντερ του ΑΡΗ είπε: «Να ευχηθώ υγεία, καθημερινά κάνουμε το καλύτερο να φέρουμε τον μπασκετικό κόσμο του ΑΡΗ κοντά στο γήπεδο και να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε πέρυσι».

Το Νο 16 έδωσε στον Σπύρο Μούρτο ο Θόδωρος Εμαννουηλίδης εκπρόσωπος του ΑΣ στην ΚΑΕ
Ο νεαρός παίκτης του ΑΡΗ είπε: «Καλή δύναμη στην ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Το Νο17 στον Γιάννη Αθηναίου παρέδωσε η παλιά δόξα του ΑΡΗ, Χάρης Παπαγεωργίου.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου είπε: «Είχα την τύχη και την τιμή να είμαι στον ΑΡΗ, να κατακτήσω τίτλους. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα, γίνεται σκληρή δουλειάκαι σύντομα θα ανταμειφθούν οι κόποι της προσπάθειας».

Ο Γιάννης Αθηναίου από την πλευρά του είπε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλοςμίας  ιστορικής ομάδας, χαρούμενος που η διοίκηση και ο κόουτς μου έδωσαν μία θέση στο ρόστερ. Εύχομαι υγεία στους συμπαίκτες να πετύχουμε στόχους»

Το Νο 18 στον Κώστα Μήτογλου έδωσε ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καιτατζίδης, ο οποίος πρόσθεσε: «Μας κάνετε περήφανους, πάνω απ’ όλα οικογένεια βγάζετε πάθος και ο ένας στηρίζει τον άλλο».

Ο νεαρός είπε από την μεριά του: «Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει η ομάδα. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω την επιλογή τους».

Αγγέλου: “Εμείς θα πετύχουμε”

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε: «Είμαστε έναν χρόνο εδώ, όσοι προσπαθούμε. Ήμαστε υποχρεωμένοι στην προσπάθεια της διοίκησης, σε όλους τους φίλους που μας στηρίζουν και σε αυτούς που πολεμάνε να λύσουν τα προβλήματα του ΑΡΗ, στους δικηγόρους, το σταφ των γραφείων.
Αυτό που έχω εισπράξει κάτι πολύ βαθύ και δυνατό που κρατάει ανθρώπους ενωμένους που λέγονται Αρειανοί, οι οποίοι μέσα από την  διαφορετικότητα τους αγαπάνε τον σύλλογο.
Αυτή την ζεστασιά προσπαθούμε να την δώσουμε και να την πάρουμε. Είμαστε υπερήφανοι για παίκτες μας, τους έχουμε διαλέξει και χάρη στην προσπάθεια ανθρώπων που έχουν θυσιάσει πολλά. Τα παιδιά είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες, μέσα από την δουλειά αλλά και από το μάθημα της ήττας θα γίνουν δυνατότεροι, πιο ώριμοι».

Έχω να πω ένα μότο: «Της ψυχής το παρακάτω και του μυαλού το παραπέρα εμείς θα πετύχουμε».