Εύκολα ο Αστέρας

από AllAboutARIS

Μία εύκολη νίκη επί του Παναιτωλικού πέτυχε στην έδρα του ο Αστέρας Τρίπολης με 3-0.

Με γκολ από τα… αποδυτήρια ο Αστέρας Τρίπολης απλοποίησε πολύ τη δουλειά του απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ μόλις στα 48 δευτερόλεπτα, όταν έπειτα από συνεργασία του Καράσκο με τον Ντε Μπλάσις, ο πρώτος έβγαλε τη σέντρα και ο δεύτερος με κεφαλιά άνοιξε στο σκορ.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ήρθε και το 2-0 από τον Ζησόπουλο. Στο 25’ ο Ουσέρο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ζησόπουλος, εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Μπρακάλι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων με κεφαλιά.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι δεν κινδύνεψαν καθόλου, ενώ έχασαν και πέναλτι στο 55’, όταν ο Μπρακάλι απέκρουσε στην εκτέλεση του Ναβάρο και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης σούταρε ψηλά πάνω από τη εστία του Παναιτωλικού.

Το 3-0 ήρθε λίγο αργότερα, στο 60’, όταν Καράσκο, Μπαράλες και Ουσέρο άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο πρώτος με σουτ στην κίνηση από τα αριστερά της μικρής περιοχής νίκησε τον Μπρακάλι διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η καλύτερη ευκαιρία του Παναιτωλικού ήταν ένα δοκάρι σε σουτ του Θεοδωρίδη και αφού η μπάλα βρήκε στον Ερνάντες.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (65’ Σέτι), Μπαράλες (73’ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις (38’ Ναβάρο), Καράσκο

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς (57’ Μπόγιοβιτς), Καλί, Κούσας, Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ (69’ Μουμίν), Μπακάκης, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπελόν (33’ Ιωάννου)

Προτεινόμενα Άρθρα