«Για τον κόσμο ο ημιτελικός είναι… πρέπει»

από AllAboutARIS

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν στάθηκε μόνο στην νίκη επί του Ηλυσιακού αλλά μίλησε και για τον επικείμενο ημιτελικό με τον Πανιώνιο, τον οποίο χαρακτήρισε ως παιχνίδι… πρέπει.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε στην συνέντευξη τύπου: «Το παιχνίδι το αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα, είχα δει όλα τα παιχνίδια του Ηλυσιακού, η παρουσία του είναι αρκετά καλή, συγχαρητήρια και στον κόουτς ο οποίος δουλεύει πολύ περισσότερο, απ’ όσο μιλάμε.

Μας δυσκόλεψε η ομάδα του Ηλυσιακού, βάζει στο παιχνίδι διάφορους μπασκετικούς προβληματισμούς  και αυτό ήταν η αιτία που ήμασταν νευρικοί. Γιατί ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, γι’ αυτό και τα πολλά άστοχα ξεμαρκάριστα σουτ, έπρεπε η διαφορά στο πρώτο ημίχρονο να είναι μεγαλύτερη.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από το παιχνίδι,  είναι κάτι για το οποίο μαλώνω με τους μάνατζερ τους οποίους ενδιαφέρουν τα ατομικά στατιστικά, τις εννέα ασίστ και ένα λάθος του Μποχωρίδη και του Χαντ που βοήθησαν από μία διαφορετική θέση να ανοίξουμε το παιχνίδι. Σήμερα οι μπροστινοί μας παίκτες σκόραραν και οι… πλαινοί άνοιξαν το παιχνίδι».

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου είπε: «Την περασμένη εβδομάδα μετά τον Ολυμπιακό, είπε ότι ο Άρης κάνει ένα σημαντικό πρόγραμμα με νεαρούς παίκτες και στηρίζεται σε έναν σχεδιασμό πολύ υπεύθυνο. Και είπα επίσης είναι τυχεροί κάποιοι νεαροί να έρθουν στο πρόγραμμα του Άρη, γιατί γαλουχούνται και στην κριτική. Και παρεξηγήθηκε γιατί είπαν ότι ο Αγγέλου είπε για την κριτική. Ο Αγγέλου δέχεται την κριτική από τότε που γεννήθηκε. Δίνει την ευκαιρία σε κάποιον που δουλεύει να λειτουργεί κάτω από πίεση που είναι τύχη, επαγγελματική.

Ναι είναι «πρέπει» το ματς του Κυπέλλου Ελλάδος. Και δεν θα απαντήσω πρώτα η Ελευσίνα και μετά ο Πανιώνιος. Ναι για τον κόσμο του ΑΡΗ, όπως και να είναι η ομάδα, είναι «πρέπει». Και αυτό το «πρέπει» είναι καλοδεχούμενο και το αντιμετωπίζουμε με δουλειά και σεβασμό και υπευθυνότητα. Έχουμε ακούσει πολλά, έχω πει και πολλά, έχουμε κάνει και πολλά λάθη, μας αρέσει να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση του… πρέπει»