"Συνεχίζουμε πάνω στην ίδια φιλοσοφία"

από AllAboutARIS

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας για την αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού, αλλά και για τη συνέχεια

Πιστός στο πλάνο τριετίας που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι θα μείνει ο ΑΡΗΣ, όπως τόνισε ο Λευτέρης Αρβανίτης. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο και τη δουλειά που παρουσίασε στους “κίτρινους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

“Μετά από μια πολύ σημαντική πρόκριση που πανηγυρίσαμε, πρέπει να την ξεχάσουμε και να εστιάσουμε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ίκαρο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Κάνουμε τη συνέντευξη Τύπου για να σας ενημερώσουμε για τον προπονητή μας. Πριν από ενάμισι χρόνο ξεκινήσαμε μια προσπάθεια. Στις αρχές είχαμε βάλει συγκεκριμένη φιλοσοφία και ο άνθρωπος αυτός υλοποίησε ακριβώς αυτό που ήθελε η διοίκηση. Αυτή η ομάδα που παρουσιάστηκε χθες στο γήπεδο πιστεύω πως είναι η λύση και αυτή που θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να φτάσει τον ΑΡΗ εκεί που αξίζει.

Πριν από μερικές μέρες ο κόουτς πήρε μια σοβαρή πρόταση από πλουσιότερη ομάδα, το σκέφτηκε πήρε την απόφαση να συζητήσει και να κάνει ένα άλλο βήμα στην καριέρα του. Εμείς δεν μπορούσαμε και δεν το θέλαμε να το απαγορεύσουμε. Η σχέση μας είναι τέτοια γιατί έχει βασιστεί στη φιλία και την αγάπη.

Ο Βαγγέλης ήταν ξένος και καταφέραμε όλοι να τον κάνουμε ένα φίλο. Θα την αγαπάει την ομάδα και θα την πονάει. Έδειξε με χαρακτήρα και δουλειά το πόσο αγαπάει το σύλλογο. Πρόσφερε και πήρε πάρα πολλά από τον ΑΡΗ. Ο ΑΡΗΣ του έδωσε την ευκαιρία να δείξει το τι μπορεί να φτιάξει και να φτάσει εκεί που βρίσκεται τώρα.

Από την πλευρά μου να πω στον κόσμο ότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε θα την συνεχίσουμε. Δεν θα σταματήσουμε ούτε ένα λεπτό να δουλεύουμε για την ομάδα. Θα πρέπει σαν σύλλογος να μην μένουμε σε πρόσωπα.

Ο ΑΡΗΣ δίνει τις ευκαιρίες, ο ΑΡΗΣ είναι αυτός με τους 21 τίτλους, που μπορεί να παρουσιάσει κάτι καλό στο ελληνικό μπάσκετ. Ο ΑΡΗΣ άφησε το στίγμα του στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, αυτός έχει να παρουσιάσει κάτι, δεν θα πρέπει να μένουμε σε κανένα πρόσωπο. Η διοίκηση έχει μια αρχή, έχει οργάνωση, ξέρει μπάσκετ και παρουσιάζει μια ομάδα με αρχές. Έχει πλάνο τριετίας. Την φιλοσοφία μας την υλοποιούμε. Όποιος και να έρθει πάνω σε αυτή τη βάση θα δουλέψει. Επομένως η αλλαγή των προσώπων δεν νομίζω ότι θα μας δημιουργήσει πρόβλημα.

Δεχόμαστε την κριτική που μας γίνεται. Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα του, έχει ανοιχτή την αγκαλιά. Ο ΑΡΗΣ φέρεται όπως θα έπρεπε να φέρεται”.