Ένας φίλος απ` τα παλιά…

από AllAboutARIS

Δεν ξεχνά τον ΑΡΗ ο Τσιάρας, που αγωνίστηκε στους "κίτρινους" την περσινή σεζόν.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους της ΚΑΕ ΑΡΗΣ σήμερα, με τον Γιώργο Τσιάρα να επισκέπτεται τα γραφεία της ομάδας.

Όπως αναφέρει και η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ: “Μπορεί να μην αγωνίζεται πια στον ΑΡΗ και να μη φορά τα κιτρινόμαυρα χρώματα, όμως, ο Γιώργος Τσιάρας δεν ξεχνά το πέρασμά του την περσινή χρονιά από το “Nick Galis Hall”.

Ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τις ημέρες των εορτών και δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Ο Γιώργος Τσιάρας πέρασε πρώτα από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. την Παρασκευή (27/12), όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο, κ. Λευτέρη Αρβανίτη και το προσωπικό των γραφείων, ανταλλάσσοντας ευχές.

Στη συνέχεια, συνομίλησε και με τους πρώην συμπαίκτες του, πριν από την μεσημεριανή προπόνηση, όπου τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν! Σημείο αναφοράς των συζητήσεων, η επιτυχία της πρόκρισης του ΑΡΗ στον τελικό του Κυπέλλου.

Μάλιστα, ο Τσιάρας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα συνάντησα φίλους, με τους οποίους πέρασα την περσινή χρονιά. Χάρηκα πάρα πολύ για την ομάδα και για τους πρώην συμπαίκτες μου που πέρασαν στον τελικό του Κυπέλλου. Πρόκειται σίγουρα για μία μεγάλη επιτυχία. Τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα».”