Κερδίζει έδαφος η παραμονή Μουρατίδη

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αναζητάει τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Αγγέλου όμως το ενδεχόμενο να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Παρασκευάς Μουρατίδης φαντάζει πιθανότερο από ποτέ. Οι διοικούντες της ΚΑΕ θέλουν να κλείσουν άμεσα το θέμα και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 48ώρο κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Στον ΑΡΗ είναι ξεκάθαροι οι δύο στόχοι που έχουν, ο ένας και μεγάλος είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο δεύτερος είναι ο Νέναντ Μάρκοβιτς όμως και οι δύο περιπτώσεις θέλουν χρόνο ενώ  υπάρχουν και εμπόδια. 

Στην πρώτη περίπτωση,αυτή του Γιαννάκη, οι επαφές έγιναν με το κλίμα να είναι καλό όμως απαιτείται χρόνος, κάτι που ο ΑΡΗΣ δεν έχει αυτή την στιγμή. Υπάρχει το θέμα με την Ομοσπονδίας της Κίνας το οποίο είναι άγνωστο πότε θα τελειώσει ενώ είναι λογικό και ο Γιαννάκης να θέτει κάποιες προυποθέσεις όσον αφορά τις προοπτικές της ομάδας.

Στην περίπτωση του Μάρκοβιτς, το εμπόδιο με το “μπάι άουτ” του ΚΑΟΔ είναι μεγάλο μιας και στον ΑΡΗ δεν επιθυμούν να δώσουν χρήματα για να αποκτήσουν έναν προπονητή.

Έτσι η περίπτωση να μείνει ο Παρασκευάς Μουρατίδης στην τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ ακόμα και μέχρι το καλοκαίρι αρχίζει να κερδίσει έδαφος, μιας και γνωρίζει καλά το έργο του Αγγέλου αλλά και την ομάδα.