Συνάντηση με Γιαννάκη στην Αθήνα

από AllAboutARIS

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Παναγιώτη Γιαννάκη και την πλευρά του ΑΡΗ και φάνηκε ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μία πιθανή συνεργασία. Στο ραντεβού το παρών έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Θόδωρος Κουρόγλου ο οποίος ουσιαστικά άνοιξε και τον δίαυλο επικοινωνίας με τον "Δράκο"

Σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS.com η συνάντηση έγινε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας κάτω από άκρα μυστικότητα στην Αθήνα με τον Θόδωρο Κουρόγλου να πραγματοποιεί ταξίδι-αστραπή προκειμένου να μιλήσει από κοντά με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο “Δράκος” έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για την κατάσταση στον ΑΡΗ, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και το διοικητικό, όπως τις εξελίξεις στο άρθρο 99. Με την σειρά του ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε ότι θέλει πρώτα να επικοινωνήσει με την Ομοσπονδία της Κίνας προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το αν μπορεί να εργαστεί σε σύλλογο ή όχι. Βέβαια το γεγονός ότι έγινε η συνάντηση δείχνει ότι υπάρχει η διάθεση και από τον “Δράκο” για μία πιθανή συνεργασία και δεν αποκλείεται να γίνει άλλη μία, το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου ενώ είναι προγραμματισμένη η έλευση του Παναγιώτη Γιαννάκη στην Θεσσαλονίκη στις 19 του Γενάρη ώστε να δώσει το παρών στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου Προπονητών.
Επίσης όμως έγινε κατανοητό ότι θα απαιτηθεί χρόνος μέχρι να προχωρήσει το θέμα και οι συζητήσεις. Με βάση αυτή την λογική, δεν αποκλείεται να παραμείνει στον πάγκο του ΑΡΗ ο Παρασκευάς Μουρατίδης μαζί με τον Σάββα καμπερίδη μέχρι νεωτέρας.