Λόγια, λόγια, λόγια

από AllAboutARIS

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, τονίζοντας ότι για τα επεισόδια στο Αιγάλεω έχει ενημερωθεί ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, μετά τα επεισόδια στο παιχνίδι Αιγάλεω-ΑΕΚ προχώρησε σε γραπτή δήλωση, η οποία βέβαια δεν προσφέρει σε καμία περίπτωση τίποτα στην καταπολέμηση της βίας. Τα συνήθη λόγια δηλαδή.

Ο υφυπουργός ανέφερε:

«Τα σημερινά απαράδεκτα επεισόδια στον αγώνα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής μετάξυ του Αιγάλεω και της ΑΕΚ πρέπει να βρουν την ξεκάθαρη και απερίφραστη καταδίκη ολόκληρου του αθλητικού κόσμου της πατρίδας μας.

Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για το συμβάν. Η βούληση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη, είναι δεδομένη: τα κρούσματα της βίας, όπως και κάθε αντικοινωνική συμπεριφορά, να αντιμετωπίζονται χωρίς καμία ανοχή.

Η βία δεν έχει θέση μέσα και έξω από τα γήπεδα και τους αγωνιστικούς χώρους. Όσο και αν κάποιοι ανεγκέφαλοι επιδιώκουν το αντίθετο, οι ελληνικές οικογένειες, με την συντονισμένη δράση της Πολιτείας και κάθε εμπλεκόμενου φορέα, θα επιστρέψουν στις κερκίδες».

Η Αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις για συμμετοχή στα επεισόδια και σε 50 προσαγωγές.