Η ΕΟΚ ενημερώνει για τα εισιτήρια

από AllAboutARIS

Η ΕΟΚ αναμένεται να ενημερώσει σήμερα για το πρόγραμμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στις 9 Φεβρουαρίου αλλά αυτό που απασχολεί την ΚΑΕ ΑΡΗΣ είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δώσει η Ομοσπονδία για τους φιλάθλους της.

Ένα θέμα που “καίει” τον κόσμο του ΑΡΗ ο οποίος θέλει να βρεθεί στο Ηράκλειο για τον τελικό κόντρα στον Παναθηναικό. Οι “κίτρινοι” την προηγούμενη εβδομάδα είχαν επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να ζητήσουν ενημέρωση για το θέμα,αλλά αντίθετα δεν πήραν καμία απάντηση. Κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά για την στάση της ΕΟΚ στο θέμα των εισιτηρίων. 

Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Το πρώτο να πάρουν οι δύο φιναλίστ έναν μικρό αριθμό εισιτηρίων, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια στους τελικούς που έγιναν στο Ελληνικό, με τους “κίτρινους” να αισιοδοξούν σε αυτη την περίπτωση ότι θα… παλέψουν για να αυξήσουν τον αριθμό. 

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι η ΕΟΚ να επιλέξει μία λύση “Λίντο” όπως είχε κάνει δηλαδή και στον προηγούμενο τελικό που είχε γίνει στο Ηράκλειο όπου είχε δώσει περίπου 100 προσκλήσεις ονομαστικές και στις δύο ομάδες, ενώ τα εισιτήρια δόθηκαν στην τοπική κοινωνία. Βέβαια με έναν… περίεργο τρόπο αρκετοί φίλαθλοι του αντιπάλου του Άρη σε εκείνο τον τελικό, όπου ήταν πάλι ο Παναθηναικός, βρήκαν εισιτήρια και πήγαν στο παιχνίδι. Αυτό το σενάριο δεν θέλουν καν να το ακούσουν στην ΚΑΕ μιας και ήδη με την επιλογή του Ηρακλείου, ο ΑΡΗΣ είναι ζημιωμένος και σίγουρα θέλει εκεί την βοήθεια των φιλάθλων του. 

Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το θέμα των εισιτηρίων. 

Προτεινόμενα Άρθρα