Στη λίστα και ο Ζαραδούκας

από AllAboutARIS

Ο αμυντικός που φόρεσε πέρυσι τη φανέλα του ΑΡΗ απασχολεί μεταξύ άλλων ξανά τους «κιτρινόμαυρους».

Μετά το «ναυάγιο» με τον Παπαστεριανό ο ΑΡΗΣ ψάχνει τον παίκτη που θα δώσει το κάτι παραπάνω και παικτικά και εμπειρικά στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα είναι αρκετοί.

Πάντως παρότι ο Παπαστεριανός αμυντικό χαφ τα δύο ονόματα που ακούγονται εντονότερα τις τελευταίες μέρες είναι μπακ. Ο Χρήστος Βαγγέλη και ο Γιώργος Ζαραδούκας.

Ο τελευταίος ψάχνει ομάδα καθώς δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ήθελε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ζαραδούκα. Έμπειρος, πολυθεσίτης και άριστος χαρακτήρας.

Από τη στιγμή που τον Τσουμάνη πέρα από μπακ των προορίζει και για αριστερό χαφ αλλά και για αμυντικό χαφ, και από τη στιγμή που ο Μαργαρίτης είναι καλός πιο πολύ στο αμυντικό κομμάτι, θέλει το κάτι παραπάνω στα αριστερά.

Άλλωστε και πέρυσι ο Ζαραδούκας έπαιξε και στις τρεις θέσεις. Εκτός από αριστερό μπακ αγωνίστηκε χαφ και για λίγο στον άξονα. Βέβαια η περίπτωσή του είναι δύσκολη καθώς ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει ο Ατρόμητος, ο Πλατανιάς, η Βέροια και η ΑΕΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα