"Εκκένωση ή μηδενισμός"

από Haris Mol

Οι οδηγίες των διαιτητών ήταν σαφείς και απόλυτα δικαιολογημένες. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, οι διαιτητές εφάρμοσαν τον κανονισμό και ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου. Ο Νίκος Σταυρόπουλος ήταν αυτός που…μετέφερε την πληροφορία

Οι οδηγίες των διαιτητών ήταν σαφείς και απόλυτα δικαιολογημένες. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, οι διαιτητές εφάρμοσαν τον κανονισμό και ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος ήταν αυτός που…μετέφερε την πληροφορία σε όσους βρίσκονταν στις κερκίδες σημειώνοντας από τα μεγάφωνα: “Είτε αδειάζουμε το γήπεδο σε 20 λεπτά ή μηδενιζόμαστε”. Αρκετός κόσμος ξεκίνησε ήδη να αποχωρεί, ενώ ορισμένοι παραμένουν στις θέσεις τους.

Το εικοσάλεπτο πέρασε, αλλά το γήπεδο δεν έχει αδειάσει, με αποτέλεσμα να πάει το μικρόφωνο ο Χαραλαμπίδης που σημείωσε: `Αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ, για αυτό ήρθαμε, έχουμε ακόμα 5 λέπτά”.

Μετά και από αυτή την παρέμβαση με εξαίρεση καμιά…δεκαριά το γήπεδο άδειασε και έτσι επέστρεψε και ο ΑΡΗΣ στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσει εκ νέου το παιχνίδι.