«Παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης» και επίσημα !

από Haris Mol

Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με το Παγοδρόμιο και την ανακοίνωση του ΑΣ, νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι και επίσημα το όνομα του ΑΡΗ (100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ) δεν υπάρχει πουθενά πέρα από το συμφωνητικό, που έχει υπογραφεί,

Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με το Παγοδρόμιο και την ανακοίνωση του ΑΣ, νέα στοιχεία αποδεικνύουν ότι και επίσημα το όνομα του ΑΡΗ (100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ) δεν υπάρχει πουθενά πέρα από το συμφωνητικό, που έχει υπογραφεί, ενώ και στα επίσημα έγγραφα δήλωσης της εταιρίας στο επιμελητήριο δεν υπάρχει πουθενά.

Όπως αναγράφει το kitrino blog και αναδημοσιεύουμε στο επιμελητήριο Θεσσαλονίκης το Παγοδρόμιο αναγράφεται ως Παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης και όχι 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ, όπως προβλέπεται στο συμφωνητικό. (σ.σ.Μήπως ο Ερασιτέχνης οφείλει εκτός από την δημοσιοποίηση του εγγράφου, να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ από τον ιδιώτη και την πραγματοποίηση όσων αναγράφονται στο συμφωνητικό;)

Μάλιστα το ίδιο επιβεβαιώνεται και στο ραδιοφωνικό σποτάκι προβολής του παγοδρομίου. Προβάλλεται ως “Παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης” δίπλα στο γήπεδο του ΑΡΗ και τηλέφωνο επικοινωνίας δίνεται το κινητό του κ. Αγραφιώτη για τις ακαδημίες των HUSKIES και όχι φυσικά του ΑΡΗ.
Χαρακτηριστικά αναφέρει το kitrino blog :
“Όλες οι απορίες που έχουν γεννηθεί γύρω από το ζήτημα αυτό θα μπορούσαν να λυθούν εύκολα και γρήγορα με την δημοσιοποίηση, από την πλευρά του ΑΣ, του συνόλου (κι όχι επιλεγμένων αποσπασμάτων) της σχετικής σύμβασης που αφορά την κατασκευή, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του παγοδρομίου που διαφημίζεται και αναφέρεται ως «παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης». Διότι το θέμα του «παγοδρομίου Θεσσαλονίκης» όπως εμφανίζεται επισήμως να λειτουργεί το συγκεκριμένο παγοδρόμιο έχει μεγάλη ιστορία.

Το σίγουρο είναι ότι το μοναδικό που ανήκει στον ΑΣ είναι το οικόπεδο κι όχι το παγοδρόμιο, το οποίο οικόπεδο είναι και αυτό που με βάση τα συμβόλαια, εκμισθώθηκε σε κάποιον ιδιώτη. Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια και αυτό που αρχικώς παρουσιάσθηκε ως παγοδρόμιο του ΑΡΗ πλέον αποδεικνύεται ότι δεν ανήκει στον ΑΡΗ, δεν το εκμεταλλεύεται ο ΑΡΗΣ, δεν φέρει το όνομα του ΑΡΗ.

Αυτά λένε τα στοιχεία που εμείς βρήκαμε με μία απλή έρευνα. Όλα τ’ άλλα, κ. Γιώτα, είναι λόγια… ή ακόμα-ακόμα και υπογεγραμμένα χαρτιά που όμως δεν τηρούνται. Όποιο απ’ τα δύο κι αν ισχύει, υπάρχουν ευθύνες “!, αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα στο συγκεκριμένο blog.

Προτεινόμενα Άρθρα