Παρά το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ούτε… ίχνος του

Σχεδόν έναν μήνα αγνοείται το Boeing της Malaysia Airlines, χωρίς να έχει βρεθεί κάνενα ίχνος του, με αποτέλεσμα τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Το τελευταίο σενάριο προέρχεται από έναν ανεξάρτητο δημοσιογράφο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του φωτογραφία και ηχητικό μήνυμα από επιβάτη της μοιραίας πτήσης που ήταν ζωντανός 10 ημέρες μετά την εξαφάνισή της. Μάλιστα, το μήνυμα δίνει συντεταγμένες στο νησί Ντιέγκο Γκαρσία του Ινδικού Ωκεανού, όπου βρίσκεται αμερικανική βάση.

Σύμφωνα με το ακραίο σενάριο του αμερικανού δημοσιογράφου Jim Stone, ο ίδιος δέχθηκε στο e- mail του μια φωτογραφία κι ένα ηχητικό μήνυμα που φέρεται να ανήρτησε στο You Tube από το iPhone 5s του ένας από τους επιβάτες της πτήσης 370, ο Phillip Wood, στέλεχος της ΙΒΜ.

Ο συγκεκριμένος επιβάτης, στο ηχητικό μήνυμά του, αποκαλύπτει πως λίγη ώρα μετά την απογείωση του αεροσκάφους από την Κουάλα Λουμπούρ, αυτό κατελήφθη από αεροπειρατές που εμφανώς ήταν εκπαιδευμένοι στρατιωτικοί, αλλά χωρίς διακριτικά στα ρούχα τους, οι οποίοι οδήγησαν το αεροπλάνο σε ένα απομακρυσμένο νησί, το έκρυψαν σε ένα μεγάλο υπόστεγο και κρατούν δέσμιους και με δεμένα τα μάτια τους επιβάτες.

Προτεινόμενα Άρθρα