«Δεν έχω πρόβλημα με την ΚΑΕ!»

από AllAboutARIS

Ο "τίγρης" θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.

Για τη χθεσινή του τοποθέτηση μέσω Facebook κατά της ΣΑΡΙΣΑ και όχι μόνο μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος ξεκαθάρισε μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

«Μόνο υπεκφυγές και κοροιδία. Και δεν το κάνω για τα χρήματα, έχω χάσει απ’ την φιλοτιμία μου πολλά περισσότερα λεφτά από τις ομάδες που ήμουν όλα αυτά τα χρόνια, όμως το κάνω για την κοροιδία, γιατί δεν μου αρέσει να με εμπαίζουν. Αν δε διευθετηθεί το ζήτημα, θα μιλήσω στον κόσμο του Άρη, που θέλει την αλήθεια, με ονόματα, σε λίγες ημέρες», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Ξεκαθάρισε όμως ότι δεν έχει πρόβλημα με τη σημερινή διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣυπό τον Λευτέρη Αρβανίτη, με τον οποίο έχει έλθει σε συμφωνία για το άρθρο 99 ώστε να λαμβάνει ένα μικρό ποσό μηνιαίως έναντι των οφειλομένων του απ’ τη δεύτερη χρονιά. «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη διοίκηση την τωρινή. Οι άνθρωποι κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια, έχουμε βρει έναν διακανονισμό, δε θέλω να τους πιέσω, καταλαβαίνω τι περνούν και τι προσπάθεια κάνουν»,

Tέλος, ευχαρίστησε τον Τάκη Γεωργούλη και τον Θανάση Πλιάκη, δύο εξωδιοικητικούς Αρειανούς που έχουν στηρίξει πολλές φορές με πολλά χρήματα την ομάδα μπάσκετ για τη στάση τους: «Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί μου φέρθηκαν και μου φέρονται αντρίκια. Ακόμη κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, με ενημερώνουν, μιλάνε, δεν κρύβονται όπως άλλοι. Ούτε λένε ψέματα».

Προτεινόμενα Άρθρα