Αυτός που γούσταρε τον ΟΣΦΠ…

από AllAboutARIS

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που προφανώς στα μάτια αρκετών προβάτων πήρε πόντους με αυτή την δήλωση, είχε παρατήσει τον ΠΑΟΚ για να πάει να παίξει σε αυτή την ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Έχουμε ακούσει πολλά και διάφορα από τους…ιθύνοντες του συμπολίτη. Το εξοργιστικό με αυτούς όλους είναι ότι παρουσιάζονται ως οι… εξυγιαντές του ποδοσφαίρου την στιγμή που είναι ίδιοι και χειρότεροι από τους μέχρι χθες κολλητούς τους στον Πειραιά.

Το τι έκαναν χθες στην Τούμπα με την ομάδα του Μαρινάκη πραγματικά δεν μας απασχολεί καθόλου. Άλλωστε έχουν πολλά και πολλούς που τους συνδέουν όλα αυτά τα χρόνια.
Είναι όμως εκπληκτικό το θράσος και η υποκρισία ανθρώπων όπως ο Γεωργιάδης που ακόμα και χθες για να δικαιολογήσει τα όσα έγιναν στην Τούμπα τα σύγκρινε με τον Βικελίδης και μάλιστα είπε ότι στο Χαριλάου έγιναν πολύ χειρότερα πράγματα!!!

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ο άνθρωπος αυτός που… κάνει τον προπονητή για να δικαιολογήσει τα έκτροπα και τα όσα απίστευτα έγιναν χθες είπε επίσης:«Από τη θέση που είμαι δε μπορώ να πω πολλά. Καταδικάζουμε τη βία. Έχω ζήσει πολλά ως παίκτης σε Καραϊσκάκη, Λεωφόρο, Χαριλάου, Τούμπα αλλά αυτό που θα πρέπει να αναλογιστούν αυτοί που έχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου. είναι γιατί φτάνουμε εδώ. Γιατί να στρέφονται οι φίλαθλοι απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα…»

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που προφανώς στα μάτια αρκετών προβάτων πήρε πόντους με αυτή την δήλωση, είχε παρατήσει τον ΠΑΟΚ για να πάει να παίξει σε αυτή την ομάδα, τον Ολυμπιακό. Είχε παρατήσει τον ΠΑΟΚ, ενώ τον παρακαλούσαν οι οπαδοί της να μείνει, αλλά αυτός πήγε στον Ολυμπιακό. Τότε δεν τον ενοχλούσε αυτή η ομάδα, ούτε φυσικά και τα χιλιάδες ευρώ που εισέπραξε… Αυτός που κατά δήλωσή του ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΆΝΕ ΤΑ ΚΌΚΚΙΝΑ ΚΑΤΆ ΔΉΛΩΣΉ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΈΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Τόση υποκρισία αλήθεια;

Τι μπορεί όμως να πει κανείς για αυτόν τον… άνθρωπο και συνάδελφο ποδοσφαιριστή; Παραθέτουμε το βιντεάκι που ανέβηκε μετά το μαρκάρισμα στον Καραμπελα και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

Προτεινόμενα Άρθρα