Η δυσφορία του Βαγγέλη Αλεξανδρή για το "κόλλημα"

«Για αστείες παραλήψεις μας ταλαιπωρούν»

Η δυσφορία του Βαγγέλη Αλεξανδρή για το "κόλλημα", που προέκυψε στην υποψηφιότητα του Χάρη Παπαγεωργίου για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο "τίγρης" σημείωσε μεταξύ άλλων ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από την αποδοχή που είχε ο συνδυασμός του Χάρη Παπαγεωργίου.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής συμμετέχει στο σχηματισμό του Χάρη Παπαγεωργίου για το Δήμο Θεσσαλονίκης, και μέσω Facebook εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την ακύρωση της υποψηφιότητας του πρώην “θρύλου” του ΑΡΗ.

«Αυτή είναι η ισονομία που υπάρχει στην Ελλάδα.. Έτσι απονέμεται η δικαιοσύνη.. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Είχα διάθεση να παλέψω να κερδίσω μια θέση στο Δημοτικό συμβούλιο.. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την αποδοχή που είχε ο συνδυασμός του Χάρη Παπαγεωργίου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΨΗΛΑ.. Για αστείες παραλήψεις μας ταλαιπωρούν εδώ και δέκα μέρες.. Δεν γνωρίζω αν θα μετάσχουμε τελικά.. Ενα ευχαριστώ και ένα συγνώμη σε όσους δείξατε διάθεση να βοηθήσετε.. Εγω σε όλη μου την ζωή έμαθα να αγωνίζομαι έντιμα και με ίσους όρους στα γήπεδα», ήταν τα λόγια του.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι μετά την ένσταση που κατατέθηκε, το Πρωτοδικείο θα αποφανθεί για το αν ο συνδυασμός «Θεσσαλονίκη ψηλά» θα συμμετάσχει στις εκλογές για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η φημολογία για τον ομογενή επιχειρηματία…
Προηγούμενο άρθρο Η φημολογία για τον ομογενή επιχειρηματία…
Επόμενο άρθρο "Φορτσάρει" ο Φαλκάο
"Φορτσάρει" ο Φαλκάο

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News