Ο Βεζένκοφ θέλει, αλλά…

από AllAboutARIS

Οι φιλοδοξίες του Βεζένκοφ και το κατά πόσο ο ΑΡΗΣ μπορεί να τις καλύψει

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του μπασκετικού ΑΡΗ, μαζί φυσικά με τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο Βούλγαρος άσσος είναι γέννημα-θρέμμα των “κίτρινων”, τους οποίους χαρακτήρισε ως οικογένεια του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Baseline” του Σταμάτη Μουρελή. 

Μεταξύ άλλων ο Βεζένκοφ εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυμία του να παραμείνει “κάτοικος” Αλεξανδρείου και τη νέα σεζόν, υπάρχει όμως και το “αλλά”,κάνοντας λόγο για σωστές βάσεις που πρέπει να υπάρξουν στην ομάδα.

“Σίγουρα ένας ευρωπαικός ΑΡΗΣ είναι ένα όνειρο, ένας στόχος. Τα διπλά παιχνίδια θα κάνουν καλό σε εμάς τους νεαρούς, αν φέρουμε και 1-2 Αμερικάνους να φτιάξουμε ένα σύνολο το οποίο θα έχει βάση και πάλι τους Έλληνες παίκτες. Η Ευρώπη θα είναι κάτι που θα πεισμώσει και μένα και τα άλλα παιδιά για να κάνουμε κάτι περισσότερο», είπε ο Βεζένκοφ χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του.

Ο νεαρός θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, και αυτό αν παραμείνει στον ΑΡΗ, είναι τουλάχιστον η συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως θα αποχωρήσει απαραίτητα εάν δεν γίνει κάτι τέτοιο, όπως όμως κάθε παίκτης της ηλικίας του, έτσι και αυτός θέλει να κάνει βήματα προόδου, ειδικά από τη στιγμή που βλέπει τις προοπτικές που έχει.